www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu şubler electronic măsori. Probabil e ceva de genul .13. Ia-ţi un set nou, cel mai bine. Dacă n-ai bani, ia-ţi un o coardă de 13.

Înainte, totuşi, uită-te sau aminteşte-ţi unde s-a rupt coarda şi ce a produs ruperea ei. Dacă ai lovit tu prea tare, nu-i bai, dar dacă s-a rupt din cauza nut-ului sau a prăguşului, trebuie să rezolvi problema.

Posted (edited)

Mai bine ia-ti un set nou...daca iti iei asa cate una nici sunetul nu o sa fie prea satisfacator si later o sa deschizi alt topic cu tema "dupa ce am schimbat coarda, chitara suna ciudat".

Gasesti la 20 de lei linistit(mai ales ca esti din Bucuresti) ,astfel eviti orice problema!

Edited by Septi
Posted

Sa nu il ametim de tot, ce am scris eu 0.009 - 0.043 sau extra light este grosimea corzilor dela cea mai subtire la cea mai groasa exprimata in inch.

Daca tu te-ao referit la 013 ca fiind in inch cred eu ca sunt cam groase, nu stiu cat suporta chitara, de aceea am recomandat extra-light, le suporta orice chitara.

În general, la acustice, am văzut 12-52 sau chiar mai mult. În ideea asta am spus, poate scapă de reglat truss rod.