Msilviu Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Vreau si in viitorul apropiat sa imi achizitionez prima mea chitara electrica si anume Stagg L400 WH deoarece imi plac foarte mult chitarile LP albe Este buna de ceva daca nu, va rog sa imi dati un sfat despre ce chitara sa imi iau Multumesc
Radu Burcea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Care e bugetul maxim pe care esti dispus sa il dai pe chitara? Daca iti permiti un Vintage v100 Artic White,la 1300 de lei e cea mai buna afacere pe care o poti face.
Msilviu Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Buget maxim cam 900 ca trebuie sa imi iau si un combo
TheZKD Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Buget maxim cam 900 ca trebuie sa imi iau si un combo Eu is de parerea ca e mai bine "sa suferi" si sa mai astepti sa colectionezi ceva bani si sa iei un Vintage . Pe termen lung o sa fii mult mai satisfacut cu alegerea aceea decat cu un Stagg .
Msilviu Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Dar din punctul tau de vedere ce are acest lp stagg de nu meita cumparat? Am citit pe mai multe site-uri din alte tarii ca este el perfect dar merita cumparat
Radu Burcea Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Vintageul este superior Staggului din toate punctele de vedere cand vorbim de o copie LP.E mai aproape de reteta "aia". Mai bine iti iei o chitara buna si un amplificator bun dupa aceea decat sa iti iei doua scule slabe odata si dupa un an sa strangi iar bani de ce ai fi putut lua din prima daca aveai rabdare.
Sympthom Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 (edited) Sau o chitara mai proasta si un amplificator mai bun Chitara mea suna suuper naspa pe un amplificator de 15w , dar cand il bag pe unu de 100w , cu tot ce trebuie , difuzoare de 15 toli , atunci sta altfel treaba.. Edited October 22, 2012 by Sympthom
Msilviu Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Nu ma prea pricep la chitare electrice. Singura la care am cantat este a unui prieten si anume el are un Ibanez de vreo 18 milioane dar nu m-a impresionat deloc chiar daca era conectata la un aplificator de 15w sau la altul de 100, suna la fel de prost
Msilviu Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Acum am fost impresionat de un epiphone les paul 100 cherry Va rog sa-mi dati niste sfatui deoarece voi sunteti expertii nu eu
Msilviu Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 De ce sa nu-mi da sfatul ala? Din cate stiu eu epiphone este o firma destul de buna
Msilviu Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) 1 Nu imi pot permite un Vintage v100 artic white ca-i prea scump si cautam o chitara buna pentru cei cu buget mic 2 Cine a spus ca eu sunt incepator. Am cantat 6 ani pe o chitara acustica si acum cred ca vine timpul sa trec pe o chitara electrica si vroiam una buna atata tot Edited October 23, 2012 by Msilviu
vektor Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 mai bine nu dadeai sfatu ala symthom.... Nu mai bine taci tu din gura ? Intamplator symptom are dreptate. Chitara ieftina plus amp bun > chitara scumpa plus baleg. [caz concret acum cateva zile la cineva acasa: epi sp2 bagat in Classic30 > GLP Studio bagat in MGDFX] Cel mai bine mai ai rabdare cateva luni si iti iei vintageul respectiv, e o chitara decenta. Mie personal Stagg nu imi place, dar merge si aia. Pana la urma tot chitara e, nu ceapa putrezita. Cand iti vei alege amp, sa vezi atunci discutii 2
'mnezău Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) 1 Nu imi pot permite un Vintage v100 artic white ca-i prea scump si cautam o chitara buna pentru cei cu buget mic 2 Cine a spus ca eu sunt incepator. Am cantat 6 ani pe o chitara acustica si acum cred ca vine timpul sa trec pe o chitara electrica si vroiam una buna atata tot Dacă ai fi dispus să renunţi la LP, ţi-aş recomanda stratocaster. Găseşti Squier, Cort. Ideea este că LP cât mai aproape de reţeta clasica (set neck), de pe la Vintage V100 încep. Sunt mai uşor de făcut strat-urile, iar firmele pe care le-am menţionat anterior fac o treabă a naibii de bună la preţuri foarte mici. Edited October 23, 2012 by 'mnezãu
Vlad H. Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Nu mai bine taci tu din gura ? Intamplator symptom are dreptate. Chitara ieftina plus amp bun > chitara scumpa plus baleg. [caz concret acum cateva zile la cineva acasa: epi sp2 bagat in Classic30 > GLP Studio bagat in MGDFX] Cel mai bine mai ai rabdare cateva luni si iti iei vintageul respectiv, e o chitara decenta. Mie personal Stagg nu imi place, dar merge si aia. Pana la urma tot chitara e, nu ceapa putrezita. Cand iti vei alege amp, sa vezi atunci discutii Am vrut sa zic..ca decat sa isi ia acum un amp ..pe care poate il va schimba daca va canta cu trupa sau altele..sa isi ia o chitara buna...si pana strange bani de un amp care sa il satisfaca in taote nevoile..poate folo softurile..care au evoluat destul si sunt multumitoare pentru reptat acasa...
Msilviu Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Asa cred ca sa fac . Las amp pe mai tarziu si imi iau vintage-ul acum Multumesc pentru toate sfaturile 1
Recommended Posts