Blackthorn Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Cred ca esti putin cam drastic cu banii de net. Orice ai spune internetul e o necesitate in ziua de azi si pentru 15 lei devine si o prioritate in fata de exemplu a cartelei de mobil. Nu cred neaparat povestea lui cu 5 persoane din 600 lei pe luna, mai ales ca nu se poate verifica si nici nu sunt de acord cu genul asta de abordare, dar cred ca ai fost putin cam dur cu faza cu internetul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 (edited) Nu e o prioritate cand pentru aia 15 lei iti iei un pachet de crenwursti si o paine pentru inca o zi. Edited November 25, 2012 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 i call that bullshit anyhow, parerea mea e ca ajungea in scurt timp la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Paine mare : 3 lei Cremvusti de pui ( 4 bucati) 2-3 lei . Ai uitat sa bagi berea : 2.5 litri - 6.5 lei . Raman bani de desert. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sci Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Am avut o experienta cat se poate de placuta cu userul Kyuslauten.Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Am avut o experienta cat se poate de placuta cu userul Kyuslauten.Recomand. Cel mai bine scrii aici multumirile sau nemultumirile pe care le-ai avut in urma unei tranzactii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sci Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Cel mai bine scrii aici multumirile sau nemultumirile pe care le-ai avut in urma unei tranzactii. Multumesc! Se pare ca am incurcat borcanele. Poate un administrator sa mute unde ii este locul(daca e posibil si nu e prea mare deranjul)?Recunosc, sunt cam nepriceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Ma bucur ca v-ati distrat. Cum a spus 'mnezau, nemultumiri in acest link. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts