Guest Alexandru Pascu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Salut, am si eu o intrebare. Cum imi pot folosi boxele de la PC ca amplificator la chitara electro-acustica? Am un Ibanez V72ECE, iar la boxe am intrare doar de casti! Ce imi trebuie sa pot amplifica ? Ce accesorii sau adaptoare ? Help, va rog.
'mnezău Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 http://forums.rgc.ro/topic/1152-ghidmultiefect-pe-calculator/
Guest Alexandru Pascu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Multumesc! Am cautat, dar nu am gasit Multumesc din nou !
Pierre Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Salut, Iti trebui doar un adaptator de genul asta : http://www.thomann.de/ro/the_sssnake_1843_adapter.htm Ai deja un preamp pe chitara. Dar de verificat daca ai o iesire stereo pe chitara, daca nu vei avea sunetul doar pe unu dintre boxele (mono !).
mike_KidLazy Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 (edited) Bagi un capat al cablului in chitara, iar la celalalt capat pui adaptorul, pe care o sa-l conectezi la calculator, fie prin mufa albastra, de line-in (ceea ce ar fi de preferat), fie, prin mufa roz, de microfon (insa aici s-ar putea sa ai ceva probleme - bazaiala, zgomot de fond etc.) That's pretty much it. Edited August 21, 2012 by mike KidLazy
Maltaker Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Iti trebuie un adaptor de la jack mic la jack mare. E 5-6 lei.
ramurel Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 (edited) Salut, am si eu o intrebare. Cum imi pot folosi boxele de la PC ca amplificator la chitara electro-acustica? Am un Ibanez V72ECE, iar la boxe am intrare doar de casti! Ce imi trebuie sa pot amplifica ? Ce accesorii sau adaptoare ? Help, va rog. Tu vrei să intri cu electroacustica direct în boxe... Să nu mai treci prin PC, dac-am înţeles bine... Ce boxe sunt ? Dă un link exact la modelul tău de boxe de calculator ! . . Edited August 21, 2012 by ramurel
Recommended Posts