Guest darkysparky Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Buna! Am o problema cu chitara mea. I-am pierdut un surubel de la bridge, din cauza asta nu mia pot sa pun coarda respectiva acolo, am cautat la magazin si nu m-au putut ajuta, au zis ca exista doar la comanda. ma puteti ajuta? a mai avut cineva problema asta? iata o imagine ca sa va faceti o idee: Multumesc mult!
crichton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Cauta pe okazii.ro o chitara ieftina (eventual un reghin la 100lei) cu bridge similar si o cumperi pentru piese de schimb
Deenman Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Sa cumperi o chitara pentru 1 singur surub? hai ca e buna asta. Deci daca ti se strica o clanta la masina , tu cumperi alta masina ca sa iei clanta? 1
sorin65 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Buna! Am o problema cu chitara mea. I-am pierdut un surubel de la bridge, din cauza asta nu mia pot sa pun coarda respectiva acolo, am cautat la magazin si nu m-au putut ajuta, au zis ca exista doar la comanda. ma puteti ajuta? Multumesc mult! vezi aici: http://sierra.ro/Stift-filetat-cap-imbus-M4-x-5-mm-%2810-buc%29-p1093p.html
crichton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Sa cumperi o chitara pentru 1 singur surub? hai ca e buna asta. Deci daca ti se strica o clanta la masina , tu cumperi alta masina ca sa iei clanta? Daca omu a zis ca nu a gasit pe nicaieri, am venit cu o solutie. Extrema, ce-i drept, dar e o solutie Si legat de cazul cu masina, cunosc oameni care au cumparat masini stricate, pentru piese fiindca aveau una similara si nu gaseau in magazine componentele necesare
Radu Burcea Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Pana la urma,chiar daca nu e cea mai eleganta solutie,eu am reparat in trecut o chitara care avea aceeasi problema bagand o bucatica taiata dintr-o sipca sub saddle.am pilit la grosimea necesara ca sa stea coarda la ce inaltime era nevoie.Va sta acolo presata de tensiunea corzii. Stiu,e primitiva solutia dar in lipsa de altceva e ieftina si functioneaza.
kovu_tlk Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Poti sa cauti un surub normal de marimea necesara pe care il pui invers. O sa limiteze posibilitatea de a cobora actiunea, dar de cele mai multe ori functioneaza.
sorin65 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) nu-l mai derutati cu ace, brice si carice... i-am dat linkul mai sus de unde sa-si cumpere. sunt de cand lumea, dar nu se cheama. SURUB. cauta denumirea corecta pe google si o sa gasiti o mie de magazine in romania. este un stift filetat de doi lei. mai precis 10 la nici 2 lei =)) Edited July 7, 2012 by sorin65 2
gtrmike Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Sau dibuie un strungar adevarat, ii dai alt surub identic ca model, si ti- l face rapid.
Recommended Posts