pixy Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Maine 14 august avetzi ocazia sa vizionati in premiera primul videoclip DodieZ, in cadrul emisiunii Rockada pe TVKlumea de la ora 22.00. Este unul dintre cele mai moderne si dinamice videoclipuri pe genul metal facute in Romania; eu zic ca merita sa aruncati un ochi . de marti va fi disponibil si pe pagina myspace a trupei www.myspace.com/dodiez pina atunci puteti vedea niste poze extrase din clip la adresa: http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php...11&start=25 astept comentarii
CulBoji Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Se mai face Rockada pe Atomic? Mijto, o sa ma uit!
pixy Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Se mai face Rockada pe Atomic? Mijto, o sa ma uit! dintotdeuna (cel putin eu nu stiu sa fi intrerupt emisiunea asta vreodata din 98 sau cand a aparut pina acum)
Guest John_OttO Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 dintotdeuna (cel putin eu nu stiu sa fi intrerupt emisiunea asta vreodata din 98 sau cand a aparut pina acum) Hai ma nene ca de cand asteptam acest EP.Felicitari pentru ca ati reusit.Ahh btw pixy shtii unde se duce un exemplar da?PACE!
pixy Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 @glass :heheheh, asha e, e sexos .poate vii sa ne vezi la treaba pe 28 in fire( e tribut rage against apropo ) @otto: da bre, desigur , pe 28 in fire la cantare te asteptam la standu cu goodies
vfurdean Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 e pe Atomic sau pe TV KLUMEA? ca eu stiam ca rockada e pe tv klumea si eu nu prind
pixy Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 (edited) e pe Atomic sau pe TV KLUMEA? ca eu stiam ca rockada e pe tv klumea si eu nu prind e acelasi post tv. inainte ii ziceau atomic tv k lumea , acu nush care din sigle a ramas. am vbit cu cineva din timisoara si se plangea ca furzinorul principal de cablu a scos din grila de programe atomicu(tv k lumea) ( inca o emisiune de rock taiata in felu asta) e PE TV K LUMEA, habar n-aveam cu redenumirile astea!!! deci e postul ala veki care avea rockada inca din 98. (eroare din cauza netului nu-mi posta si deodata mi-a pus dupla clickuri succesive acelashi rand ) Edited August 13, 2006 by pixy
Cristache D Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 e acelasi post tv. inainte ii ziceau atomic tv k lumea , acu nush care din sigle a ramas. am vbit cu cineva din timisoara si se plangea ca furzinorul principal de cablu a scos din grila de programe atomicu(tv k lumea) ( inca o emisiune de rock taiata in felu asta) da frate, io am de la astral cablu si nu mai prind tv k lumea ... in schimb au bagat Utv care baga clipuri cu tokio hotel
pixy Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 (edited) e PE TV K LUMEA, habar n-aveam cu redenumirile astea!!! deci e postul ala veki care avea rockada inca din 98. (sorry de same line over and over, de la net...) Edited August 13, 2006 by pixy
cearny Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dai full-edit la post-ul tau si editezi pana si titlul
pixy Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Dai full-edit la post-ul tau si editezi pana si titlul merci.good info
Guest miriapod Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 arata bine capturile alea, pare profesionista chestia, sa va traiasca btw eu am tot astral si prind si tv klumea (hurray ) si mai prind cu purici o chestie numita atomic, dar n-am avut niciodata rabdare sa vad exact ce-i cu ea.
pixy Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 arata bine capturile alea, pare profesionista chestia, sa va traiasca mersi frumos, nu e doar o iluzie chiar a ieshit destul de profi si de "vestic" .astept cu nerabdare feedbacks de la cei care il vor vedea pt cei care nu au apucat sa vada topiku repet, astazi(mai exact peste 10 ore ) pot vedea in premiera la TV K LUMEA emiusiune cu DODIEZ, in care se va difuza in premiera videoclipul si va fi interviul de rigoare.
pixy Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 clipul a fost difuzat acum 20 minute , cine l-a ratat poate intra aici : www.myspace.com/dodiez pt a-l urmari!!! asteptam opinii! inca mai e emisiunea cu noi aucm pt cine poate da pe tv k lumea
CulBoji Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Chiar daca nu imi place mult dietu videoclipu ii mijto, mai ales filmarile din interioru amplifului Keep it up!
Guest John_OttO Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hehehe Tom si-a tras dreds de cand nu l-am mai vazut.Keep it up Pixy u guys really rock
pixy Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 hehehe, merci guys pina acum am primit numai aprecieri pozitive www.myspace.com/dodiez ( aici e clipu pt alti interesatzi )
dass101 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Clipul e f misto, super tare ce ati reusit sa faceti doar in sala de repetitii. Piesa.. sa zicem ca nu e chiar pe gustul meu
pixy Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 nu e in sala de repetitii facut .da nici departe, totu e " in zona"
Victor Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Felicitari !!! Genul e putin prea agresiv dupa gustul meu, dar nu asta conteaza. Videoclipul este unul din putinele clipuri rock facute profi in Romania. Multe multe felicitari si la mai mare !!!
Susceptor Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 felicitari!! e chiar reusit, si printr-o minune NU m-a deranjat melodia (suna chiar ok, pt gusturile mele) o sg critica as putea aduce: ideea de "fetita din the ring" e folosita cam des in ultimul timp
pixy Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 nu cunoastem acest aspect , dar daca noua ne-a placut am folosit-o. oricum se vede clar ca e branduita ca sa zic asha, adika exact aia am vrut sa obtinem ca imagine. (intelesu din spate e cu totu altu si ala tine de versuri)
Recommended Posts