www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vfurdean

Active Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vfurdean

  1. Vand Apogee ONE for MAC. Cu toate acesoriile originale si cutie.
  2. Pret: 1100 RON Localitate: Timisoara Contact: 0745525423 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Marshall MG 50 DFX -> combo de 50w. 2 canale(clean si drive) + ceva efecte. Stare de functionare foarte buna, prezinta unele defecte mici estetice. Vine impreuna cu cablu de alimentare + footswitch pentru canal/efect. Pretul nu include sticker cu Mastodon si e negociabil.
  3. Trupa Blight de ALTERNATIV METAL din Timisoara cauta baterist. Bateristul ideal ar avea minim 2-3 ani de experienta la tobe, scule prorii si cel mai important sa fie serios si sa aiba chef de cantat. Ar trebui sa fie dispus pentru minim 1-2 repetitii pe saptamana. Experienta de scena e un plus. Trupa dispune de sala de repetitii. Daca esti interesat, trimite un mail la v.furdean@gmail.com cu subiectul BLIGHT in care sa ne spui ce experienta ai si de ce esti interesat sa faci parte din trupa. Cam asa sunam noi: https://www.youtube.com/watch?v=axC1ivp_EqM iar aici ne gasesti pe facebook pentru mai multe detalii https://www.facebook.com/BlightBandRO
  4. Vand pedala de distors Rocktron Metal Planet cumparata de la McMusic Timisoara. Este folosita foarte putin, nu are nici o urma de uzura. Pedala vine fara adaptor sau baterie. NU accept schimburi. Predare personala in Timisoara. Trimit in tara prin curierat sau Posta Romana cu plata transportului din partea cumparatorului. Pret 250 lei. Demo: Site oficial: http://www.rocktron....anetdistortion/ McMusic: http://mcmusic.ro/pr...dProductID=1209 Thomann: http://www.thomann.d...ortionpedal.htm Reviews: http://www.ultimate-...anet/index.html Date contact: mail: vfurdean@yahoo.com yahoo messenger id: vfurdean
  5. Foarte tare! Recomand celor care nu au vazut filmul. Rockstar
  6. La pretul asta e foarte important sa incerci chitara inainte sa o cumperi. Nu stiu unde gasesti esp/ltd in Timisoara. Sugestia mea e sa cauti ceva la second. Cauta la mica publicitate.
  7. Foarte tare. Mi se pare ca l-au imbunatatit mult fata de versiunea anterioara.
  8. vfurdean

    Ipad

    http://www.apple.com/ipad/specs/ uitati-va mai bine la specificatii.
  9. Damn ce bine arata LTD-urile Deluxe
  10. vfurdean

    Top Breakdowns

    Eu as zice sfarsitu de la Remembrance - Gojira http://www.youtube.com/watch?v=KXn1wIsttpg Si Future Breed Machine - Meshuggah Si : http://en.wikipedia.org/wiki/Break_(music)
  11. Eu te sfatui sa mergi frumos pana la Muzikia( http://www.muzikia.ro/ ) sau la Mcmusic ( http://www.mcmusic.ro/ ), ca doar e aproape si sa incerci acolo si ce ti se pare tie cel mai bun, de 3 milioane, sati cumperi. Vanzatorii sunt de treaba si te ajuta cu orice ai sa-i intrebi. Ai putea sa-ti iei si prietenu de la care ai pedala cu tine. Good luck!
  12. Un sarman chitarist olog visa de mult sa ajunga acasa. Simplu, dar dorindu-si sa bea un pahar imens, nemaipomenit de lung care s-a infipt din senin precum capra de munte in oala cu zer rosu metilic, chitaristul orbit de stralucirea iridiscenta a chitarei verde ce levita deasupra unui copac ostracizat , ignifugat, isi doreste moartea unei caprioare. Jimi, bunicul lui Hendrix a prevazut aiurea venirea sfantului Stratfan, care reflecta dispretuitor
  13. nai idee cam pe la ce ora se si termina?
  14. Nu, cheitele ar trebui sa fie ok. Iti recomand d'addario pentru acustica. Dar poti sa incerci orice gasesti... Inca un lucru, dupa cate stiu chitarile reghin vin cu corzi groase din fabrica deci iti recomand sa mergi pe corzi de grosimea 11 in continuare pentru a nu risca indoirea chitarei si sa nu trebuiasca sai faci un nou setup.
  15. Chitara are corzile din fabrica? Daca da, schimba-le oricat de noi ar fi. Daca nu, s-ar putea ca, corzile sa nu se fi asezat bine pe chitara. Incearca sa tragi de ele in sus , perpendicular pe taste, asa incat sa le intinzi. Ai grija sa nu tragi prea tare, mai ales la corzile subtiri. Dupa asta, acordeaz-o din nou.
  16. Daca ai corzile vechi/uzate, cel mai probabil asta e cauza. In cazu asta:schimba-le.
  17. Ma alatur si eu fanclubului fiind proaspatul si mandrul posesor al unui Takamine EG340SC cumparata de aici: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1626 Sunt foarte multumit de produs
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.