thebluefalcon Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Cam ce sali de repetitii sunt in Bucuresti? M-am uitat pe sectiunea dedicata, am gasit cateva, dar inca nu sunt lamurit. Voi unde repetati? Asta pe de-o parte. Si pe de alta parte, m-ar interesa daca stiti vreun spatiu izolat fonic de inchiriat ( sau doar izolat, departe de oameni pe care i-ar putea deranja zgomotul ); ma gandesc ca varianta asta este mai ieftina decat o sala, si e de luat in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 daca stiti vreun spatiu izolat fonic de inchiriat http://www.mediaprostudios.com/studio-facilities/stages-and-standing-sets/stages Be more specific. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 (edited) http://www.mediapros...ing-sets/stages Be more specific. Da, ai mai facut un vizitator acolo. Daca tipul a intrebat de sala in Bucuresti, nu e logic ca tot in Bucuresti vrea si spatiul izolat? "Be more specific"... asta e ca si cum daca n-ar scrie pe eticheta de la cuie "A nu se baga in priza", tu ai baga cuiul in priza si, in caz ca nu mierlesti, te-ai duce la magazin sa le faci alora scandal. "Ba, sa fiti ai dracu cu cuiele voastre! Am bagat unu' in priza si m-am curentat!". Edited February 16, 2012 by Ironside Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Buftea nu se pune? Scuze, noi ăștia din provincie suntem mai ignoranți. Subliniam doar diferența dintre "spațiu izolat fonic" și sală de repetiții, sau mai general spațiu tratat acustic. Apropos, câte săli din București sunt promovate la Mica Publicitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Cam ce sali de repetitii sunt in Bucuresti? M-am uitat pe sectiunea dedicata, am gasit cateva, dar inca nu sunt lamurit. Voi unde repetati? Asta pe de-o parte. Si pe de alta parte, m-ar interesa daca stiti vreun spatiu izolat fonic de inchiriat ( sau doar izolat, departe de oameni pe care i-ar putea deranja zgomotul ); ma gandesc ca varianta asta este mai ieftina decat o sala, si e de luat in considerare. Scuza-ma, dar imi este greu sa inteleg cu ce anume nu esti lamurit... Sunt 6 pagini la mica publicitate, hai sa zicem ca 2 ar fi de actualitate. Majoritatea salilor au poze, dai un telefon, vorbesti cu oamenii, te duci, vezi, iti place stai, nu-ti place, pleci. Pentru a doua parte, exista sectiunea "studiouri". Adica nu stiu de ce ai vrea un spatiu izolat/tratat doar ca sa repeti, probabil ca te gandesti pentru inregistrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebluefalcon Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Pai, vreau sa fie izolat fonic in ideea de a nu deranja vecinii. Si cand stateam la mine acasa aveam problema asta si nu puteam da prea tare dar acum, la garsoniera chiar nu imi permit sa dau tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts