www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor!

Stiti cumva daca Steve Vai la inceputurile lui ca si chitarist a invatat sa cante blues? Dacu nu , a invatat clasica sau a inceput cu electrica direct pe ceva "mai greu" decat blues-ul? Prin "mai greu" vreau sa zic ceva mai spre rock n roll, hard rock etc.

Posted

Profu meu de chitara imi cam baga blues-ul pe gat si nu imi place deloc sa cant blues cu toate ca este un gen din care poti invata multe... Mi-am comandat niste carti din state si am luat cateva dupa net si cred ca o sa incep sa invat acasa teorie ca mai mult de asta imi doream un prof dar cat de egoist poate suna cred ca eu sunt cel mai bun profesor al meu :D . La mine practica e ca practica insa teoria ma omoara si nu vreau sa o las asa...

Posted (edited)

Orice chitarist mare ar trebui sa poata canta orice stil la un nivel mai mult decat decent insa majoritatea au o anumita specializare unde sunt cei mai buni .

Parerea mea e ca nu blues-ul este caracteristic stilului lui Seve Vai ;are el o alta sfera muzicala care l-a facut celebru .

Edited by Cristi_Vulpe