David777 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Buna tuturor! Stiti cumva daca Steve Vai la inceputurile lui ca si chitarist a invatat sa cante blues? Dacu nu , a invatat clasica sau a inceput cu electrica direct pe ceva "mai greu" decat blues-ul? Prin "mai greu" vreau sa zic ceva mai spre rock n roll, hard rock etc.
Ibanozzi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Vai a invatat de la Satriani si cu siguranta..., nu blues! Cat despre umilit..., sa fim seriosi...
EugenRo2001 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 dudu se referea la secventa finala din filmul Crossroads (1986) http://en.wikipedia....oads_(1986_film)
Ibanozzi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ce sa mai..., mi-am furat-o... Cu toate ca stiam despre ce este vorba... , dar daca intrebarea omului a fost una serioasa...
caius Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 spunea undeva ca n-a vrut sa fie un chitarist specializat pe un anumit gen, ci doar "guitar player"
Airhead Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a zis intr-un interviu ca nu prea ii place sa cante jazz
StratMan Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 cand ai cantat alaturi de frank zappa, stii sa canti orice, la modul superlativ! 1
guitarhero1957 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 cand ai cantat alaturi de frank zappa, stii sa canti orice, la modul superlativ! Ca o completare: poti sa canti orice si pe orice tip de chitara. Nu luati in serios faza cu umilitul, tine doar de scenariul filmului si nu are legatura cu chitara pe care canta cei doi. De ar fi sa ajungem noi sa cantam blues macar asa prost ca el... 1
David777 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Profu meu de chitara imi cam baga blues-ul pe gat si nu imi place deloc sa cant blues cu toate ca este un gen din care poti invata multe... Mi-am comandat niste carti din state si am luat cateva dupa net si cred ca o sa incep sa invat acasa teorie ca mai mult de asta imi doream un prof dar cat de egoist poate suna cred ca eu sunt cel mai bun profesor al meu . La mine practica e ca practica insa teoria ma omoara si nu vreau sa o las asa...
Sammy M. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ar fi absurd sa credem ca Mr.Vai nu stie sa cante Blues,nu se pune problema ..Nu stiu daca a inceput cu el in schimb. 1
marcel Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) nu stie sa cante blues, si nici Satriani...si nici nenea Johnson... Edited February 18, 2012 by marcel 1
Cristi V. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Orice chitarist mare ar trebui sa poata canta orice stil la un nivel mai mult decat decent insa majoritatea au o anumita specializare unde sunt cei mai buni . Parerea mea e ca nu blues-ul este caracteristic stilului lui Seve Vai ;are el o alta sfera muzicala care l-a facut celebru . Edited February 18, 2012 by Cristi_Vulpe
Recommended Posts