Neuro Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 un pic de chitara clasica, "Dans cubanez" de H. Villa-Lobos, chiar .
Neuro Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 inspiratie din desenele animate: Popey vezi video aici
Neuro Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 (edited) am gasit o inregistrare video mai veche de la un gem cu Marius Pop, Andrei Rosulescu si Jeanov. un fel de G4 Edited April 1, 2010 by Neuro
Neuro Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 (edited) Cu putin clasic, cu putine gherle(am buletin pe Gherla, deci gherlele sunt la mine acasa), putin dezacordat, la ora tarzie si totusi niciodata prea devreme, o noua piesuca provenita din niste flash-uri de memorie. Neuro___memories.mp3 Edited May 5, 2010 by Neuro
guitarsarpe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 You are out of this world! shit man.. piesa winter gives me the chills. am luat-o s-o ascult in masina man, compui piese d-astea si shreduiesti ca paul gilbert.. wtf, ai facut pact cu diavolul ?? 1
chris_27 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Foarte misto tendintele modale!Foarte misto Explanation!(mi-a placut cum ai facut partea pe distors cu efectul de reverse daca nu ma insel, lasand dupa sa respire pe clean)Sounds Great!!!
ggg Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 (edited) Ai o dezinvoltura de invidiat. si un stil clar, foarte personal. Intrebare : de ce nu scoti un album ??? Ideile publicate aici, sunt arhisuficiente .Bineinteles ca ar mai trebui aranjate.Dar exista material de lucru si asta este cel mai important...parerea mea . Edited May 10, 2010 by ggg
finics Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ai o dezinvoltura de invidiat. si un stil clar, foarte personal.Intrebare : de ce nu scoti un album ??? Ideile publicate aici, sunt arhisuficiente .Bineinteles ca ar mai trebui aranjate.Dar exista material de lucru si asta este cel mai important...parerea mea . Si a mea
Neuro Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 multumesc mult. lucrez la album, o sa apara candva...intr-o buna zi, pe furis:) toate la vremea lor. Foarte misto tendintele modale!Foarte misto Explanation!(mi-a placut cum ai facut partea pe distors cu efectul de reverse daca nu ma insel, lasand dupa sa respire pe clean)Sounds Great!!! referitor la soundul dubios ce suna a reverse delay, e o combinatie intre ton de synth pe chitara din GT-8, slicer si delay.
Musaro Adriano Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ce faci bro??? neoclassicaldisco??? simpatic frate!!!esti nebun!!! respect!!
Neuro Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 fara bass, dar cum nici Oltul nu curge drept... Neuro___history.mp3
Neuro Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 (edited) bucata decupata de pe blogul cu multe lectii de chitara Fenderu-i Fender, chiar daca Ibanezu-i Ibanez Edited June 28, 2010 by Neuro
Squier Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Neuro___game.mp3 super,foarte interesante sonoritatile pe care le propui.foarte futuristice
ggg Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Asta este chiar o linie de asamblare, cutii de viteze . Foarte expresiv ca de obicei.
Guest arosulescu Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Tu te-ai jucat DOOM? Eu m-am jucat mult timp. Sau Wolfenstein 3D? sau Heretique? Eu am avut calculator mai de mic (cam de prin 1995). ªi astea au fost primele jocuri 3d pe care le aveam. Apoi a apãrut unu f tare la vremea aia Duke Nukem ºi muream de necaz cã nu mergea pe calculatoru meu (era un 486 cu 50mb Hdd, 4 M ram ºi 33 M viteza procesorului). Piesa ta m-a fãcut sã îmi amintesc acele jocuri. Ai putea sã faci coloana sonorã a unui joc cu împuºcãturi. Foarte tare!
Neuro Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 din pacatele fericirii, am jucat exclusiv jocuri cu masini, in special rally, dar mi s-a mai spus despre piesa asta ca seamana cu aceste jocuri, ceea ce mi se pare foarte tare. o sa ascult. pacat ca nu m-au gasit inca aia cu jocurile:)
Neuro Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 apropo de muzica si jocuri: http://www.youtube.com/watch?v=JVHGy9XEF9I
Neuro Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 crosetand o mica bluza, in teste cu guitar rig 3, la departamentul blues&country, cred ca SRV signature sound blues.mp3 1
Recommended Posts