noxe Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Nu ştiu unde a dispărut butonul cu "UP", că e nasol să tot scriu "Valabil"...
noxe Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Sunt dezamăgit total. Rockul românesc pute a hoit din lipsa oamenilor talentaţi sau a lipsei de coaie a celor care sunt talentaţi? Voi să-mi spuneţi.
ramurel Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ...? Voi să-mi spuneţi. Manager/impresar slab ! Acolo tre' sa fie coaiele prima şi prima oară... .
manbearpig Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Noi n-avem treaba momentan cu niciun manager/impresar. Vrem doar un vocalist, atat!
noxe Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Manager/impresar slab ! Acolo tre' sa fie coaiele prima şi prima oară... . Da, domnule Rămurel, dar e cercul vicios în care noi ca trupă nu avem vocal pentru ca un manager să vadă că merită să tragă pentru noi. Oricum până acum ne-am descurcat în a ne manageria singuri foarte bine, e epoca interneților. Și totuși, nici un vocalist prin preajmă...hai bă, serios că nu avem pretenții chiar așa mari, give it a shot!
noxe Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 ce pacat ca nu sunteti voi din cluj! Da ce faci în Cluj? Nu te-ai săturat? Hai încoa, e nasol, dar muzica e bună!
Otty Ikaro Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 curios... voce.. stiu ca am.. dar nu stiu daca pt blues... azi e prima oara cand m-am gandit sa ma uit pe site-uri de-asa ceva... cu trupe si etc... deci.. care-i treaba?
noxe Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 curios... voce.. stiu ca am.. dar nu stiu daca pt blues... azi e prima oara cand m-am gandit sa ma uit pe site-uri de-asa ceva... cu trupe si etc... deci.. care-i treaba? Ai PM
noxe Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 I'll keep this up until we get our guy.
noxe Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Căutăm frontman, vocalist, atitudine, stil de viață, dedicat muzicii.
Recommended Posts