Guest drackush Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Care sunt diferentele dintre EPIPHONE LPSTDHS, EPIPHONE LPSTDEB, EPIPHONE LPSTDHB? Care model e mai bun?
Guest p_aciulea Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 interesant post coalizez si eu cu omu, nu de alta dar si eu sunt curios
Guest drackush Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 HB=Honey Burst Eb=Ebody hs=Heritage Cherry Sunburst Navigand pe net am descoperit ca de fapt alea doua litere inseamna culoarea chitarii... poate ma insel... Ma simt ca un completely idiot...
Cosu Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 sau aproape bune daca vreti forma de les paul si puteti sa cumparati din sua incercati : http://www.rondomusic.net/electricguitar-ss4.html oamenii care le-au testat spun ca se apropie de the real thing. din pacate nu trimit in romania si va trebui sa lucrati cu un intermediar...
Stefan Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Apropo de Epiphone.: http://www.music123.com/Epiphone-Les-Paul-...om-i30065.music Ce sa zic, eu pur si simplu m-am indragostit de chitara asta.. Mi-o doresc din ce in ce mai mult Uitati-va ce finish frumos poate sa aibe.. Cred ca numa sa o tin in mana ar fi un vis devenit realitate, daramite sa cant pe ea. Este absolut magnifica. I am speakless.. Scuze pt un offtopic grosolan.
cearny Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ...sau Gibson Daca ai Les Paul si Strat, nu cred sa mai vrei multe chestii in viata
Cosu Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ba da femeie , bani , masina , casa si alte chestii nesemnificative
Stefan Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Cosu ai dreptate. Dar zi-mi ca nu ti-ai dori un les paul din ala custom. Nu stiu, n-am vazut pana acum o chitara care sa imi placa asa de tare. Mi se pare mai tare decat un gibson adevarat. ce sa zic. cearny stii ce ti-ar mai trebui? sa ai multa faima, sa te plimbi prin lume, si sa canti pe cele doua chitare. asta ai mai vrea de la viata
Guest drackush Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Apropo de Epiphone.: http://www.music123.com/Epiphone-Les-Paul-...om-i30065.music Ce sa zic, eu pur si simplu m-am indragostit de chitara asta.. Mi-o doresc din ce in ce mai mult Uitati-va ce finish frumos poate sa aibe.. Cred ca numa sa o tin in mana ar fi un vis devenit realitate, daramite sa cant pe ea. Este absolut magnifica. I am speakless.. Scuze pt un offtopic grosolan. <{POST_SNAPBACK}> Intradevar si Custom arata bestial.... seamana exact cu standard !!! Care e diferenta? Ca asa vreau sa-mi iau una....
Guest drackush Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Standard... Exact asa ceva vreau sa imi iau...
George Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 S-ar putea sa am eu una identica de vanzare, doar ca nu sunt hotarat.... Ar fi la 250 E.... Vin cu ea la RGC 3.
hihi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 s-ar putea sa ai una identica, sau s-ar putea sa ai una de vanzare.. ?
Stefan Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 eu cred ca s-ar putea sa aibe una identica cu asta http://www.music-town.de/cgi-bin/mtshop/fr...&wkid=106942414 de vanzare. acum ai inteles?
George Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Scuze, sunt idiot, trebuia sa fiu mai clar. Chitara mea este identica cu pozele voastre. S-ar putea sa o dau daca reusesc sa fac un stratocaster sa sune bine pe metale.
Guest drackush Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Asi prefera sa fie noua.... e alt feeling Am gasit aici in Ro 460E Standard neagra. Sa vedem cum evolueaza lucrurile si poate am sa-i fac reclama tipului... Pe de alta parte e o dif de la 250 la 460 E Stie cineva care sunt deosebirile dintre un Standard si un Custom ? Pentru mine arata cam la fel... cel putin din poze...
Stefan Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 eram curios, daca aveti niste sample-uri cu chitara asta. adica nu cu alta, sau cu gibson sau mai stiu eu ce. daca aveti exact cu asta. si daca ar fi niste sampleuri nu o melodie in care sa mai fie inca 5 instrumente.. si etc. sau daca stiti unde gasesc asa ceva as fi recunoscator.
Guest drackush Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Am gasit un site in care e f...ere de tot cum e prezentata Epiphone Les Paul Standard Ebody Da-ti click unde scrie 360 grade (asi pune zeroul ala micut langa 360 dar nu stiu cum )
Guest musicdvdsrock Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Salutari tuturor . Thread-ul asta , intr-adevar , este unul interesant ! Epi/Gibson rulz....daca in cazul Epi , nu prin calitate , ci prin design-ul exceptional ! Cei cu preferinta "Standard" > fani Knopfler, Slash , Jimmy Page ?
Guest musicdvdsrock Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 http://www.thomann.de/artikel-171542.html - e doar un exemplu de "gibson/lespaul - the best of" Contraziceri ? > asta dupa ce se observa "hard-ware-ul" de pe ea ...
dass101 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 sau aproape bunedaca vreti forma de les paul si puteti sa cumparati din sua incercati : http://www.rondomusic.net/electricguitar-ss4.html oamenii care le-au testat spun ca se apropie de the real thing. din pacate nu trimit in romania si va trebui sa lucrati cu un intermediar... <{POST_SNAPBACK}> Am citit si eu pe forumul de la guitar player ca sint niste chitari exceptionale. Mor pe americanii astia ca pot cumpara o chitara cu asemenea features la banii astia Dragos
bono Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Apropo de Epiphone Ce sa zic, eu pur si simplu m-am indragostit de chitara asta.. Mi-o doresc din ce in ce mai mult Uitati-va ce finish frumos poate sa aibe.. Cred ca numa sa o tin in mana ar fi un vis devenit realitate, daramite sa cant pe ea. Este absolut magnifica. I am speakless.. De asta ce zici ?
Stefan Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 e marfa rau, nu mai aratati, ca ma imbolnavesc .. anyway daca era si pe negru era si mai si .. (sau roz ) oricum tare.. p.s. chitara e gibson nu epiphone
NiNjA Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ba dafemeie , bani , masina , casa si alte chestii nesemnificative A, doar banii sint importanti, restul vin de la sine Trust me.
Guest p_aciulea Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 A, doar banii sint importanti, restul vin de la sine Trust me. <{POST_SNAPBACK}> Riiiiggghhht
Recommended Posts