Guest barok Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre o chititara B.C rich Beast , e buna?pot canta pe ea piese precum santana -europa,metallica,gary moore-stil got the blues , deep purple-smoke on the water si altele,in general mai rock si blues asa?va rog ajutati-ma
FiveseveN Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Da dar forma nu mi se pare foarte comodã și practicã. Dacã vrei ceva similar încearcã Warlock sau Warbeast. Cum ai ajuns culmea la Beast, totuși?
Victor Gus. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Categoric, poti canta ce vrei tu pe ea. Depinde de pedala sau procesor. Dar intr-adevar... e cam... aiurea asa . Ia-ti bre un Les Paul frumos, elegant. Ce faci cu furca asta?
Guest Bobby_3690 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Categoric, poti canta ce vrei tu pe ea. Depinde de pedala sau procesor. Dar intr-adevar... e cam... aiurea asa . Ia-ti bre un Les Paul frumos, elegant. Ce faci cu furca asta? De acord, mai bine iti iei un LP . Mie mi se pare ca poti sa te intepi in chitara asta:)) Nu este foarte practica. Mai bine incearca un LP este mult mai practic si mai elegant.
FiveseveN Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Vi se pare, într-adevãr. Presupun cã nici chitarele lui Strandberg sau Steinberger nu-s "elegante".
hades Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Pentru un sunet bun nu cred ca are suficiente colturi
Recommended Posts