www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Victor Gus.

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Victor Gus.

  1. Pret: 1100 Localitate: Bucuresti Contact: 0723989979 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Specs: 7-piece walnut/maple neck Through-body construction T-Pro humbucking pickups Custom active electronics and EQ Neck Profile: SlimTaper Bass Neck Joint: Through-Neck Truss Rod: Double-Action, 2-way Fingerboard: Rosewood Fingerboard Radius: 12" Scale Length: 34" Nut Width: 1.50" Neck Pickup: Epiphone T-PRO Bass Humbucker Bridge Pickup: Epiphone T-PRO Bass Humbucker Bridge: Flush-mount, fully adjustable Controls: Master Volume, Blend, High-EQ, Low-EQ Tuners: Premium Die-Cast Bass Outputs: 1/4" Mono, Metal Jack Plate Bass activ, bateria tine mult Corzile sunt numai bune de cantat, deci nu trebuie schimbate prea curand Suna foarte bine pe amplificator puternic Perfecta pentru concerte live, dar potrivita si pentru repetat, in casa Nu are absolut niciun defect, cu exceptia uzurii normale O vand deoarece cant foarte rar la ea si vreau sa ma indrept catre alt instrument muzical. A fost folosita doar in concerte, unde si-a facut treaba minunat si, cu siguranta, si-o va face si de aici inainte Nu a fost scapata, trantita, rupta samd. Se afla in stare PEFECTA de functionare. Tastele sunt in stare foarte buna. Uzura este normala. Mici zgarieturi. Cele 4 reglaje: volum, joase, medii si inalte. In magazinele din Romania pretul se invarte in jurul sumei de 2000 lei: http://www.muzicastore.ro/chitara-bass/chitara-bass-epiphone-thunderbird-pro-iv/ NU ACCEPT SCHIMBURI!!!
  2. http://www.thomann.de/gb/laney_rb4_richter_bass.htm
  3. Linkul e dubios, security not safe, zice.
  4. primitivu.. ia lovește-ne cu un link, să vadă ochiu despre ce e vorba
  5. Salut. Sunt interesat de bass.
  6. Salut! As fi interesat.
  7. Ce preţ nesimţit!!! N-ai decât să rămâi cu el, prietene!
  8. Vând douã bilete la OST Fest, Ziua 2, Manowar, Europe și alții. Prețul este 120 lei pt. ambele bilete! Am rugat un prieten sã-mi ia 2 bilete la Ziua 3, la reducere... și a luat la Ziua 2 .
  9. NYLOOON!!!! Sub nicio forma sa nu pui corzi de metal pe chitara clasica. Cum au zis si baieti mai sus, chitara se va strica. Tensiunea corzilor de metal este mult mai mare decat a celor de nylon. Se va indoi griful, in fata, iar dupa asta, poti sa o arunci linistit ca nu vei mai putea canta la ea. Intr-adevar, si sunetul va fi unul destul de neplacut si de nepotrivit cu restul ansamblului. Sa nu faci chestia asta never ever. E pacat de instrumentul ala. A, si, by the way, la chitara western, nu se pun corzi de nylon ci doar de metal... asa, ca un ultim sfat. Spro la cantat!
  10. Hahaaa =)).. Pai asta e ca si celebrul motto din religie: "Crede si nu cerceta". Im ivede parerea mea, o vede pe a ta, pe a altuia, se sfatuieste cu prietenii, se sfatuieste cu vanzatorul de la magazinul de chitari, isi ia un prof... Pff... )...
  11. Bai.. discutam... pasnic... nu batem pe nimeni Pana la uma exista zeci de pareri si omu' poate sa aleaga. Oricum, observa cineva foarte bine: indiferent de ce spune unu sau altul, cel care pune o intrebare despre ceva, tot cum vrea el face sau cum ii permite bugetul. Iar parerea nu face rau nimanui, atat timp cat nu aduce insulte, nu? Eu asa am invatat in cei doi ani jumate de voluntariat... Comunicati... comunicati... si invatati
  12. Mda, ciudat. Eu am Stagg de 3 ani si am cantat din greu la el si eu si prietenii. Suna minunat. Nu zic nu, Fender, Ibanez, Takamine, Yamaha sunt tatici. Insa mie mi se pare ca Stagg e bine vazuta si mi se pare ca o chitara foarte buna. Eu o vad cumva cam de acelasi calibru, pastrand proportiile, cu o chitara electrica de 8-9 milioane. Si eu zic ca decat sa dai 700 Ron peo acustica SH mai bine dai 900 ron pe o electrica SH. Parerea mea
  13. Interaba pe cine vrei tu de pe-aici, ce ar alege intre.. sa spunem.. un Jackson si un Dean, cu acelasi pret. Mai intreaba ce ar alege intre o Hora si un Stagg la acelasi pret. Rspunsul va fi covarsitor pt prima varianta in primul caz si a doua varianta in cel de-al doilea caz.
  14. SI stagg e o firma apreciata de acustice. http://www.soundcreation.ro/chitare-chitari-acustice-cid9_1702/stagg-sw201sb-id4295.html Eu am stagg si as vrea sa o vand ca am primit cadou o electrica, Ibanez370Rg si cu acustica nu prea mai am ce face. Daca te-ar interesa o acutica second, da-mi un mesaj pe privat si discutam.
  15. Mai pune 200 de lei si ia-ti asta http://www.thomann.de/ro/epiphone_lp_special_i_ltded_wc_bundle.htm cu tot cu amplificator, tot ce-ti trebe. Daca nu iti permiti o chitara mai buna, n-are rost sa te complici nici cu amp scump. Pt. nevoile tale setul asta e perfect. Da, intra-devar, chiar n-am stiu ca exista astfel de chitare, cu barele indoite. Bah.. e bine.. omul cat traieste invata.
  16. Stai linistit bobby. Nu la tine ma refeream. In fine, trecem peste. Deci, pana la urma, ramai la Epiphoneul ala de 500 de lei a? Domle, pai spor la cantat! Da.. pai intra inapoi in photoshop si indreapta-le . Da, am remarcat si eu aberatia pe care am fost in stare sa o scriu. Explicatia pt. care am scris si cateva aberatii in posturile anterioare sau pt. care nenea finics avea impresia ca postarile au venit din partea unui tanc de a 6-a este una simpla: postam in timpul serviciul, intre picaturi, in mare viteza si in graba. Cam asta.
  17. Bobby, arunca un ochi la chitara asta http://www.thomann.de/ro/epiphone_lp_100_ch.htm asculta cum se aude asta si dup-aia asculta cum se aude Epiphone-ul ala de 500 de lei. Nenea finics... invata sa-ti tii limbajul in frau mai intai si sa ii respecti pe cei din jur. Si dup-aia apuca-te sa scrii. E pacat ca in loc sa vorbim civilizat, chiar daca in contradictoriu, si sa oferim pareri obiective, trebuie sa ne impiedicam de cate un "nenea" pus pe harta si pe porcait. Nu sunt atat de "pusti" sau mic pe cat ai matale, nenea, impresia. Lasa dumneata frustrarile la sotie acasa si la copii si exprima-te decent.
  18. Poti sa iti iei si Aria... ... nu e nicio diferenta. Gandeste-te ca daca vrei sa o vinzi dup-aia... mai mult de 250 - 300 de lei n-o sa iei pe ea.. MAXIMUM. Plus ca si Epiphone si Fender (prin Squier) fac produse low-end. Daca e Ephiphone, la pretul asta, nu inseamna ca e mai buna decat Aria sau Behringer. Urmareste clipurile alea si vei vedea cati bani sa dai minimum pe o chitara. Chiar te sfatuiesc prieteneste: ia-ti o chitara de minimum 800 de lei (doar pretul chitarii, nu pachet de 800 de lei, ca iar n-ai facut nimic.) Nu te gandi ca poate nu canti des la ea si nu te grabi. Mai strange inca 300-400 de lei si ia-ti o chitara buna. Mergi prin rockoteci, vorbeste cu oameni si ai sa vezi ce iti vor spune. Mai cauta pe forum. Vei vedea ca vei fi sfatuit sa nu iti iei sub 800 de lei. Chitara asta nu are adezivi buni, are plastice ieftine care iti vor sari din ea, cheitele ti se vor desprinde din capul chitarii, se vor invarti pe loc... Crede-ma.. sa ai o astfel de chitara e horror. Si daca dau sfaturi, care e problema? Tu de ce imi dai sfaturi, nah? Ma da destept esti.. Al cui esti ma?
  19. Ai vazut ce se spune in clipurile de mai sus da? Ca au fost alese 6 chitari "afortable" si spune pretul de... 200 ... 250 de LIRE!!! Nah, fiecat cu parerea lui. Poti sa iti iei si una de 500 de lei, dar garantez ca dupa maximum 2 ani iti vei dori una mai buna.. si atunci? Mai dai 1200 - 1500 pe o chitara si echpament bune, cheltuind in total aproape 1800 de lei. Pai nu mai bine iti luai din prima o chitara ca lumea? Ceea ce am spus mai sus, in ambele postari, le stiu de la oameni cu multa experienta in ale cantatului si cu multe tipuri de chitari folosite de-a lungul. Dar, bineinteles. fiecare e liber sa aleaga.. SI SA ISI SPUNA PAREREA!!!! Ca nu stabileste nimeni cat de indreptatita este o anumita persoana sa afirme un lucru sau nu.
  20. Categoric, poti canta ce vrei tu pe ea. Depinde de pedala sau procesor. Dar intr-adevar... e cam... aiurea asa . Ia-ti bre un Les Paul frumos, elegant. Ce faci cu furca asta?
  21. E destul de proasta . Daca n-ai acum minimum 800 de lei sa bagi intr-o chitara, mai asteapta, mai strange. E pacat, pt. 4 - 500 de lei, sa nu iti iei ceva care sa te tina in timp si care sa iti indeplineasca asteptarile. Ti-am dat eu alea doua linkuri. Nu lua sub ce ti-am dat eu. O sa-ti para rau... vei vedea. Hai ca tot vin sarbatorile acuma... strange si tu de la parinti, bunici, matusi, unchi si i-ati ceva ca lumea. Chiar daca esti incepator, vei simti nevoia sa auzi sunetul ala puternic de metal sau ala soft si ascutit de blues. O chitara de 500 de lei nu iti va oferi asta decat te vei amagi cu ea si pana la urma vei vedea ca vei vrea sa iti iei ceva mai bun. Astea-s sfaturile. mai departe, faci cum vrei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.