www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Victor Gus.

Active Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About Victor Gus.

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Muzicute: Do, Re, Sol, La, Si bemol. Microfon Muzicuta. Chitara electrica Ibanez RG370DX, Chitara acustica neclasica (western) Ibanez.
 1. Victor Gus.

  vând Epiphone Thunderbird Pro Iv

  Vandut!
 2. Victor Gus.

  vând Epiphone Thunderbird Pro Iv

  Pret: 1100 Localitate: Bucuresti Contact: 0723989979 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Specs: 7-piece walnut/maple neck Through-body construction T-Pro humbucking pickups Custom active electronics and EQ Neck Profile: SlimTaper Bass Neck Joint: Through-Neck Truss Rod: Double-Action, 2-way Fingerboard: Rosewood Fingerboard Radius: 12" Scale Length: 34" Nut Width: 1.50" Neck Pickup: Epiphone T-PRO Bass Humbucker Bridge Pickup: Epiphone T-PRO Bass Humbucker Bridge: Flush-mount, fully adjustable Controls: Master Volume, Blend, High-EQ, Low-EQ Tuners: Premium Die-Cast Bass Outputs: 1/4" Mono, Metal Jack Plate Bass activ, bateria tine mult Corzile sunt numai bune de cantat, deci nu trebuie schimbate prea curand Suna foarte bine pe amplificator puternic Perfecta pentru concerte live, dar potrivita si pentru repetat, in casa Nu are absolut niciun defect, cu exceptia uzurii normale O vand deoarece cant foarte rar la ea si vreau sa ma indrept catre alt instrument muzical. A fost folosita doar in concerte, unde si-a facut treaba minunat si, cu siguranta, si-o va face si de aici inainte Nu a fost scapata, trantita, rupta samd. Se afla in stare PEFECTA de functionare. Tastele sunt in stare foarte buna. Uzura este normala. Mici zgarieturi. Cele 4 reglaje: volum, joase, medii si inalte. In magazinele din Romania pretul se invarte in jurul sumei de 2000 lei: http://www.muzicastore.ro/chitara-bass/chitara-bass-epiphone-thunderbird-pro-iv/ NU ACCEPT SCHIMBURI!!!
 3. Salut! Aș vrea eu ceva poze. Mersi!
 4. Victor Gus.

  vând Laney Rb4 Combo De Bass

  http://www.thomann.de/gb/laney_rb4_richter_bass.htm
 5. Victor Gus.

  vând Chitara Squier Jazz Bass

  Linkul e dubios, security not safe, zice.
 6. Victor Gus.

  cumpăr Fender Jazz Bass Special

  primitivu.. ia lovește-ne cu un link, să vadă ochiu despre ce e vorba
 7. Victor Gus.

  vând Yamaha Rbx650

  Salut. Sunt interesat de bass.
 8. Victor Gus.

  vând Aria Stb-Pj

  Salut! As fi interesat.
 9. Victor Gus.

  vând Epiphone Thunderbird Pro Iv

  E un pret bun, intr-adevar, si e un bass f bun. Inca sunt in cautari. Daca ma hotarasc, te anunt. Multumesc!
 10. Victor Gus.

  vând Epiphone Thunderbird Pro Iv

  Iti propun 800 de lei. http://forums.rgc.ro/topic/92781-bass-epiphone-thunderbird/
 11. Ce preţ nesimţit!!! N-ai decât să rămâi cu el, prietene!
 12. Vând douã bilete la OST Fest, Ziua 2, Manowar, Europe și alții. Prețul este 120 lei pt. ambele bilete! Am rugat un prieten sã-mi ia 2 bilete la Ziua 3, la reducere... și a luat la Ziua 2 .
 13. NYLOOON!!!! Sub nicio forma sa nu pui corzi de metal pe chitara clasica. Cum au zis si baieti mai sus, chitara se va strica. Tensiunea corzilor de metal este mult mai mare decat a celor de nylon. Se va indoi griful, in fata, iar dupa asta, poti sa o arunci linistit ca nu vei mai putea canta la ea. Intr-adevar, si sunetul va fi unul destul de neplacut si de nepotrivit cu restul ansamblului. Sa nu faci chestia asta never ever. E pacat de instrumentul ala. A, si, by the way, la chitara western, nu se pun corzi de nylon ci doar de metal... asa, ca un ultim sfat. Spro la cantat!
 14. Victor Gus.

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Hahaaa =)).. Pai asta e ca si celebrul motto din religie: "Crede si nu cerceta". Im ivede parerea mea, o vede pe a ta, pe a altuia, se sfatuieste cu prietenii, se sfatuieste cu vanzatorul de la magazinul de chitari, isi ia un prof... Pff... )...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.