Popular Post no name Posted November 7, 2011 Popular Post Posted November 7, 2011 Probabil ati vazut varianta lui Edgar Cruz, de acolo m-am apucat si eu sa o invat. Ascultati si voi umila mea interpretare 12
andydufresne Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jos palaria (virtuala) in fata interpretarii.
Adi M Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Bravo, și din partea mea tot respectul! Cunosc interpretarea lui Edgar Cruz, care de asemenea mi se pare genialã, iar adaptarea ta e super! Felicitãri! P.S. Aceste aprecieri vin din partea unui chitarist amator care iubește chitara clasicã și muzica clasicã, frustrat, din pãcate, cã habar n-are sã interpreteze (așa ca tine). Toate cele bune, așteptãm urmãtoarea înregistrare!
Edward Pop Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ca sa intrerup sirul laudelor sa nu ti se urce la cap, m-am gandit sa-ti bag de vina. Mai ai de lucru la dinamica si un pic mai mult ai de lucru la evidentierea liniei melodice fata de armonie pentru ca ai pasaje unde se contopeste linia melodica cu armonia si suna mai mult a chitara clasica decat a Queen, lucru care la Edgar Cruz nu se intampla. In rest da-i sa mearga, esti pe drumul cel bun.
karpi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Excelent !! Mai lucrezi la cursivitate si va fi SUPER
no name Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Multumesc! Mersi si pentru critici. Da, mai am de lucru . Abia am inceput-o de cateva saptamani, am vreme s-o mai asez. Numa' bine!
chris_27 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Am zambit de bucurie ascultand varianta ta! Voci,linia melodica,armonie,interventii,toate au fost acolo cantate pe o singura chitara:)(asta e farmecul chitarii clasice) Mereu e loc de mai bine dar deja e foarte bine ce ai facut.Felicitari!!!
Alin Rosulescu Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Mi s-a facut pielea de gaina ascultand interpretarea ta... BRAVO!!!!
Recommended Posts