viobio Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Salutare popor RGC inca un amplif cu puterea de 5w,numai bun de "zdranganit ' acasa sau de tras in calculator DATE TEHNICE: putere 5w/8 ohmi reglaj de volum,se poate obtine un sunet de la clean pina la crunch corector de ton cu trei benzi presence lineout reglabil,se poate trage in placa de sunet sau se poate introduce semnal in masa de mixaj,nu este nevoie de cabsim TUBURI FOLOSITE 1X6H9C nos 1X6P6C nos 1X5T4C nos a fost executat in doua exemplare pretul a fost de 1000lei/buc Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 (edited) Salutare popor RGC inca un amplif cu puterea de 5w,numai bun de "zdranganit ' acasa sau de tras in calculator DATE TEHNICE: putere 5w/8 ohmi reglaj de volum,se poate obtine un sunet de la clean pina la crunch corector de ton cu trei benzi presence lineout reglabil,se poate trage in placa de sunet sau se poate introduce semnal in masa de mixaj,nu este nevoie de cabsim TUBURI FOLOSITE 1X6H9C nos 1X6P6C nos 1X5T4C nos a fost executat in doua exemplare pretul a fost de 1000lei/buc scuze pentru inirzierea pozelor propun sa ne bagam ceva in net si calculatoare voi atasa si un clip tuturor Edited September 27, 2011 by viobio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobytza Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Salut domnule viorel o simpla intrebare am sper ca nu e offtopic, coltarele sunt cumparate din romania ? am cautat si eu dar nu am gasit pe nici un site. multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Salut domnule viorel o simpla intrebare am sper ca nu e offtopic, coltarele sunt cumparate din romania ? am cautat si eu dar nu am gasit pe nici un site. multumesc. salut sunt cumparate de pe strada Maica Domnului,posibil sa nu mai gasesti,am cumparat eu tot stocul din acea zi incearca la magazinul care vinde incinte si difuzoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Mai sunt colțare din metal la Conex dar sunt cromate, nu negre: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=40864 Poți încerca și la alte magazine cu electronice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 (edited) Mai sunt colțare din metal la Conex dar sunt cromate, nu negre: http://www.conexelec...us.php?id=40864 Poți încerca și la alte magazine cu electronice. nu prea se mai gasesc materiale de bricolat mai bine comanda pe http://www.tube-town.net/ttstore/index.php/language/en aici au tot ce vrei si nu vrei Edited September 28, 2011 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Și asta-i drept. Și pe Musicstore și Thomann au mai multe modele și sunt mai ieftine decât pe Tube-Town: http://www.musicstore.de/en_EN/ROL/PA/Corners/cat-PA-PAFITECK Apropos, sigur am vãzut și la Dedeman & co., nu știu cum de am uitat asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobytza Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Oameni buni se pare ca nu am reusit sa ma fac inteles. Doresc sa cumpar din romania pt ca nu se merita sa dau 10 euro la vama si sunt interesat doar de modelul folosit de domnul Viorel la acest head. Imi trebuie doar 4 buc. ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 (edited) Foarte bine arată. Şi o schemă dacă ne pui suntem foarte mulţumitori. (ai 4 rezistenţe puse unde redresezi tensiunea de filament.. de ce 4? e un schepsis sau aşa ai avut? ) Edited September 28, 2011 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Ai folosit un filtru conjunctiv RC pe secundarul transformatorului de iesire? Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 (edited) Foarte bine arată. Şi o schemă dacă ne pui suntem foarte mulţumitori. (ai 4 rezistenţe puse unde redresezi tensiunea de filament.. de ce 4? e un schepsis sau aşa ai avut? ) Salut Andrei scheme nu mai pun aici,oamenii vor sa aibe CUSTOM,cine vrea CUSTOM trebuie sa plateasca o trimit pe privat Ai folosit un filtru conjunctiv RC pe secundarul transformatorului de iesire? Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 22k+1microF=lineout restul intelegi tu Edited September 29, 2011 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 Oameni buni se pare ca nu am reusit sa ma fac inteles. Doresc sa cumpar din romania pt ca nu se merita sa dau 10 euro la vama si sunt interesat doar de modelul folosit de domnul Viorel la acest head. Imi trebuie doar 4 buc. ms DACA ESTI CUMINTE GASESTI LA MINE COLTARELE DE CARE AI NEVOIE COSTA 1,5LEI/BUC 0724156363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 scuze pentru inirzierea pozelor propun sa ne bagam ceva in net si calculatoare voi atasa si un clip tuturor Frumos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 -Cu siguranta din....viteza ! Zi-i PRIMAR. -Spor la treaba ! SECUNDAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 (edited) -Cu siguranta din....viteza ! Zi-i PRIMAR. -Spor la treaba ! No offence taken .... se mai intampla se le confund. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Edited September 29, 2011 by AnalogSound 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 (edited) piesele sunt montate in secundar,dar nu in paralel pe secundar Edited September 29, 2011 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts