stratosaurus Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Vezi sã fie boxe active, adicã cu amplificator integrat (și sã setezi volumul spre maxim). Altfe ai sã zici cã-s arse dozele. In other news, sunt curios cum aprindeți voi becuri cu 2—10 KOhm în serie, cât are o dozã. Intradevar, si de aia l-am sfatuit sa incerce, pe cat posibil, sa nu se apropie de priza (de 220 v) cu astfel de experimente ! cu o baterie si un bec de lanterna poate sa se joace, daca vrea, dar nu stiu ce ar dovedi . @deys, prietene, daca tot nu reusesti sa afli ceva despre starea de functionare sau nefunctionare a dozelor (bobinelor) da-mi o adresa la care sa-ti trimit un aparat de masura, am unul mai vechi, pe care nu-l mai folosesc, si ti-l dau moka ! pentru ce-ti trebuie tie e numa' bun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deys Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Baieti mai am o intrebare. Un prieten vrea sa constuiasca o chitara electrica din lemn de stejar.Este bine ce vrea sa faca???Si daca da ar vrea sa lipeasca cu Moment Expres totul. Va rog sa imi spuneti daca este buna treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Stejar, da. Moment, nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deys Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Si atuncea cu ce ar trebui lipit in afara de moment??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Cu adeziv pentru lemn, evident!!!!111!!111111one1111onethousandonehundredandeleven Aracet adicãtelea.Ia și citește diversele thread-uri despre construcții și reparații. Gãsești acolo și link-uri cãtre resurse precum http://www.projectguitar.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts