AnalogSound Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Salutare, Dupa ceva munca (probleme intampinate in design) se pare ca ma apropii de final cu un nou model de OD full tubes. De data aceasta s-a folosit versiunea 6n17b a tuburilor, polarizarile s-au modificat considerabil, s-au adaugat filtre interstage si retele de atenuare. Colegul Das001 (Dragos Simionescu) a lucrat cot la cot cu mine pentru a putea ajunge la un rezultat care sa il multumeasca, s-au schimbat multe de-a lungul a aprox.3 saptamani de zile, s-au refacut calcule (cam vreo 30 de coli cu grafice pe care s-au calculat PSF)... in acest moment am facut ultima modificare (poate si cea mai importanta din istoria acestei pedale), iar dpdv muzical a iesit cam asa ceva (vezi atasamentul). Chitara Squier, pedala , placa de sunet si un cabsim prin mijlocirea domnului "CorziRupte" (multam de ajutor cu aceasta ocazie). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound PS: nivelul de distorsiune este controlat numai din dinamica cantatului si din volumul chitarei. Parerile sunt binevenite precum si orice critica constructiva pe care o aveti. OT.mp3 1
AnalogSound Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dap este Squierul meu... plus mana mea ) (un mare minus pentru sound as putea spune!) Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Squier Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Urmatoarea pedala pe care o faci sa fie un tuner sau o pedala de auto-tune ) eu am un principiu.daca inregistrarea in sine nu-i cea mai reusita (ma refer la ceea ce numesc americanii "performance") si cu toate astea vrei totusi macar sa incerci pe setup-ul tau pedala,atunci e chiar foarte probabil sa vrei s-o iei acasa
ramurel Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) Având în vedere că pleacă din "Overdose", favorita mea de la workshop, aştept cu interes niste sample-uri şi din partea lui Dragoş ( dacă e dispus, desigur ). . Edited May 31, 2011 by ramurel
AnalogSound Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Intre mine si Dudu este un internal joke vis a vis de treaba cu tuningul si nimeni nu a interpretat nimic . Multumesc de aprecieri si de timpul acordat pentru auditie. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Squier Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Il tachinam pe Gabi, evident nu cautam nod in papura Pedala suna foarte bine. yup,suna
AnalogSound Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Produsul final va avea 2 canale plus alte cateva optiuni. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
AnalogSound Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Un nou clip cu pedala in cauza (dupa o noua tura de modificari impreuna cu Dragos): - chitara a suferit o schimbare, o doza AlNico Pro in bridge in rest conditiile de inregistrare au fost identice Nivelul de gain de data aceasta insa este obtinut numai din panatie (pedala este cu pot de gain la maxim). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound OTD_Ver-3-0.mp3 3
AnalogSound Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Cateva poze cu ultima versiune a pedalei - inca in stadiu de beta. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
AnalogSound Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 (edited) Un nou clip cu pedala in cauza (dupa inca o tura de modificari) tras de Dragos. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound LE: Clip inlocuit cu cele doua de mai jos . Multumesc Dudu!! Edited June 12, 2011 by AnalogSound
dass101 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Prima parte e trasa cu un PRS cu doze humbucker, a doua cu un PRS cu doze P90. Se aude clar diferenta intre cele doua. N-am avut in intentie sa fac un demo coerent, doar sa vad cum raspunde pedala la diverse niveluri de gain pe cele doua chitari. Promit si un demo mai serios cind va fi gata varianta finala
ggg Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Dupa urechile mele se aude mai bine prin simularea Vox.Sunetul este cu mult mai consistent.
boc Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Da schema, unde-i schema? ca pe aici e cu scheme...... cu tuburi miniaturale americane te bagi sa faci o pedala similara?
AnalogSound Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Schema nu este si nici nu cred ca o sa fie deocamdata. Despre ce tuburi este vorba? Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound PS: Si de ce sa se foloseasca americane?? au ceva in plus?
Recommended Posts