Arthur Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 M-am gândit cã e mai bine dacã vreau sã postez mai multe piese sã o fac la fel ca alți colegi de pe forum în propria galerie, deci deschid galeria cu - another homerecording - Wait for sleep, cover Dream Theater - una din piesele mele preferate de la Dream Theater. I hope you'll enjoy it Cover - Wait for sleep - Dream Theatre.mp3 2
Arthur Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Thanks Dusty! Adaug aici ºi coverul cu Apocalyptica sã nu rãmânã pe dinafara galeriei Apocalyptica feat. Arthur-Doru - HOPE vol 2.mp3
Arthur Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Aºteptând vara, pun o piesã de sezon: cover All Summer Long. Deci cover dupã alt cover - ain't that funny? Varianta originalã, Home sweet Alabama o cântãm din când în când cu band-ul, dar mie personal îmi place ºi varianta Kid Rock pt. cã e o idee mai energicã. cover KID ROCK - all summer long.mp3
Arthur Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 În aºteptarea unui nou concert cu trupa nu m-am putut rãbda ºi am mai înregistrat acasã un cover dupã o baladã rock, mai exact piesa celor de la Saigon Kick - Love is on the way. Am postat douã versiuni ale aceleaºi piese, deoarece prima e în varianta doar eu cu vocea ºi chitara electroacusticã, iar în cea de-a doua participã cu basul ºi percuția colegul de pe forum (ºi de trupã) Ovibas, inclusiv cu partea de mixare/masterizare. Sper sã vã placã ce a ieºit ... Cover Saigon Kick - Love is on the way.mp3 Saigon Kick - Love is on the way (ovibas master).mp3
Arthur Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Încã un cover de-al meu, cu chitara ºi vocea, mai latino-rock, e vorba despre Black Magic Woman, interpretat în maniera Santana (pe cât am reuºit). L-am înregistrat în momentul în care am primit Musicman-ul Steve Lukather ( - one happy moment), direct cu drive-ul din combo, scos prin line out ºi cu delay-ul în bucla de efecte. On youtube: COVER - Black Magic Woman.mp3
Arthur Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Cu toate cã e varã, vremea capricioasã ºi rece de afarã mã duce cu gândul deja la toamnã, aºa cã m-am hotãrât ca urmãtorul meu cover sã vinã de la Daughtry cu una din piesele mele favorite - September. ªtiu cã nu mã pot compara cu Chris Daughtry, dar sînt un mare fan al lui ºi a hiturilor pe care le-a scos pânã acum. cover Daughtry - September.mp3
Arthur Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Fan consecvent - încã douã cover version-uri Daughtry Home & Feels like tonight cover Daughtry - HOME.mp3 Daughtry - Feels like tonight COVER.mp3
Arthur Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 A new Dream Theater cover on my gallery - Through her eyes ... I hope you'll enjoy it cover DREAM THEATER - THROUGH HER EYES.mp3 1
ramurel Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A new Dream Theater cover on my gallery - Through her eyes ... I hope you'll enjoy it Îți prieºte Dream Theater... Mi-a plãcut asta în mod deosebit. Sau la egalitate cu "Wait for sleep", din primul post... Nu m-am decis încã. Super ! Felicitãri !
Arthur Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Merci Cãlin pt. aprecieri. Mai adaug o piesã nouã la galeria mea de coveruri rock - SERJ TANKIAN - SKY IS OVER. Am tras atât vocea principalã, cât ºi backing-urile. Sper sã vã placã ce a ieºit. cover SERJ TANKIAN - SKY IS OVER.mp3
Arthur Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 (edited) La sugestia unui bun prieten am încărcat piesa pe soundcloud, motivele fiind acelea de confort si securitate pt cei ce doresc sa asculte coverul Edited November 22, 2011 by Arthur
Sto Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 (edited) Suna bine vocea ta. Edited November 23, 2011 by Sto
Arthur Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 (edited) Suna bine vocea ta. thanks Edited November 23, 2011 by Arthur
blackfire Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ... engleza ta lasa un pic de dorit, insa, altfel, coverul apocalyptica m-a uns la suflet. bafta!
Arthur Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ... engleza ta lasa un pic de dorit, insa, altfel, coverul apocalyptica m-a uns la suflet. bafta! Da, ai dreptate, printre altele engleza mea cam lasã de dorit, dar încerc sã remediez pe cât posibil sã mã perfecționez. Thanks!
Recommended Posts