eM. Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Am auzit o piesã într-un spot publicitar pe Discovery World și aș vrea sã știu cum se numește. Nu am gãsit spot-ul pe YouTube. Nu știu cât de corect am scris-o dar parcã sunã cam așa. Nu înțeleg de ce se aude așa încet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intrusul Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 pune-o si in format mp3 sau wav, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Probabil e ceva facut special pentru acel spot, se mai practica. Si mie m-i se intampla sa am in cap o piesa pe care am ascultat-o, dar sa nu imi aduc aminte denumirea. La mine e cam complicat, ascult muzica intre 8 si 10 ore pe zi. Am un mp3 player vechi de 5-6 ani, memorie 2gb, slot de card maxim 8gb si casti performante, le iau tot timpul cu mine. Acasa ascult la pc. Daca uit o melodie, am toate sansele sa o iau razna cautand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 (edited) pune-o si in format mp3 sau wav, te rog. Îmi pare rãu, dar nu pot exporta MP3 din Guitar Pro, iar WAV nu știu cum. Am încercat așa cum scrie acolo, dar nu se aude nimic. Îmi cam prind urechile în setãrile de la placa audio. Probabil e ceva facut special pentru acel spot, se mai practica. Si mie m-i se intampla sa am in cap o piesa pe care am ascultat-o, dar sa nu imi aduc aminte denumirea. La mine e cam complicat, ascult muzica intre 8 si 10 ore pe zi. Am un mp3 player vechi de 5-6 ani, memorie 2gb, slot de card maxim 8gb si casti performante, le iau tot timpul cu mine. Acasa ascult la pc. Daca uit o melodie, am toate sansele sa o iau razna cautand. Nu cred cã este o piesã fãcutã doar pentru spot-ul ãsta. Cred cã am mai auzit-o și acum ceva timp. O sã mai încerc și mâine sã vãd poate pot exporta cumva sã se audã mai bine sau o sã postez fișierul gp5. Acum nu pot cã-mi merge netul prost rãu. Am stat 3 minute sã mi se încarce pagina asta. Edited April 10, 2011 by eM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 S-a mai menționat de câteva ori aplicația asta: http://www.hamienet.com/midi2mp3 Din pãcate nu știu ce piesã ar putea fi dar cred c-am vãzut promo-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 S-a mai menționat de câteva ori aplicația asta: http://www.hamienet.com/midi2mp3 Din pãcate nu știu ce piesã ar putea fi dar cred c-am vãzut promo-ul. Mulțumesc. Am umblat puțin la volum sã se audã mai tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Pe telefoanele SonyEricsson exista o aplicatie numita TrackID. Pui telefonul sa asculte o parte din piesa respectiva si apoi o cauta intr-o baza de date de pe net. Mie mi-a recunoscut cam 90% din piesele pe care am vrut sa le identific. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 Yaay! Am gãsit promo-ul. Nu l-am gãsit pânã acum pentru cã am tot crezut cã este un spot pentru Discovery, deși era pentru Animal Planet. http://www.youtube.com/watch?v=R0wB2JTSh3U Piesa este The Sundance Kids - Burn So Bright. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts