Symbolic Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 la compozitie Zakk Wylde (ma refer la riffaraie + plus bajetu de la Sinister). la solistica ar fi Kerry King si Schuldiner. fuck slow singing. daca-i peste 160 bpm e cum trebuie. ar mai fi si Hammet dar in prea mica masura, la fel cum e si Dimebag
Guest Acces_Denied Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Nu am nici un stil avand in vedere ca sunt la inceput dar dupa ce am vazut un video cu Malmsteen la un G3 m-am apucat de chitara
Susceptor Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 hm... cel mai mult imi place cum canta Alexi Laiho dupa care Malmsteen nu pot sa zic influenta ca de abia pot sa cant..dar probabil de ei ma voi lasa influentat sau ceva neoclasic
prowler Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 mereu m-au influentat chitaristii muzica mea preferata deci, cronologic: hetfield, hammett, murray, smith, iommi, friedman, akerfeldt aici prin influentat inteleg ca m-au impulsionat sa incerc chestii asemanatoare, daca s-a si lipit ceva de mine e discutabil... acu incerc sa ma las "influentat" de petrucci's rock discipline, friedman's melodic control, si inca cateva de allan holdsworth, frank gambale etc
Jeanov Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 hehehe pai sa incepem cu jason becker,george benson,Friedman,Eric Johnson,Malmsteen,Steve Vai,Ritchie Kotzen si GREG HOWE eu i-am pus in ordinea in care eu ii apreciez (de la cel mai putzin la cel mai mult) dar sincer sa fiu l-am uitat pe Zack Wylde si doresc sa va spun ca fiecare are ceva aparte Steve Vai are "magia" aia ca iti da un chef de cantat...,greg howe nu stii ce mai poate inventa ce eu as putea sa fac intr-un an el a facut in 3-4 luni si nu sunt singurul care zice asta(intrati pe forumurile de dincolo si o sa vedeti ce gasiti acolo)
Guest Siguiriya Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Mah Jeane, rusine sa-ti fie! L-ai pus pe becker pe ultimul loc?
Guest novakane Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Chuck Schuldiner (RIP) - Death, Jon Nödtveid / Set Teitan (ambii Dissection), Ishan - Emperor, si multi altii dar toata ideea e ca nu ar trebui sa te lasi "influnetat" ci ar trebui sa iti creezi stilul / tehnica ta, nu a celor care iti plac / apreciezi etc. Poti sa asculti / interpretezi creatiile lor pentru a intelege mai bine muzica, dar nu pentru a ti le insusi la un mod sau altul (inconstient ma refer de aia am specificat partea cu "stilul / tehnica"). Totul depinde de tine si nu de ei.
Guest Jaymz Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 La inceput de tot cand de abia pusesem mana pe chitara eram influentat de Hetfield si Dimebag, inca mai sunt de fapt influentat de ei ... la solistica, cea mai mare influenta a mea e Gary Moore
necu' Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Brian May e cum s-ar spune "mentorul" dupa care mi-am ghidat degetele...el ocupa tot podiumul iar pe locul 4 ar fi Kirk Hammet
Guest Iustin Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Al DiMeola John Petrucci Tom S. Englund Daniel Gildenlow Pe langa tehnica, urmaresc si personalitatea fiecaruia. Poti sa fii chitarist excelent, dar orgoliul sa-ti intreaca output-ul dozelor. Mai e un lucru foarte important: feelingul.
barbarossa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 riff an rhy. evh!!...ma mir ca nu l-a mentionat nimeni.slash.joe perry.brad whitford.jimmy page.nuno bettencourt ....poate si ala de la motley cum i zice..? soloing evh!!...ma mir ca nu l-a mentionat nimeni.slash.nuno bettencourt.zakk wylde.c.c.deville.satch.vai.morse.hendrix.gilmour.kee marcello.joe perry.brad whitford.scotti hill imi place si chitaristul(i) de la ugly kid joe. nice riffs an solos brian may la inceput a fost si hammet, dar am mai crescut...nu pot sa zic ca-mi mai place.ma dezamageste soloistic vorbind.influente hammet?..eventual distortion si wah. la fel si wylde, insa macar de la asta am preluat cateva "licks", ca si-asa p-aceleasi le foloseste mereu.insa are atitudine. asta imi place la el
Guest Mihaita Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 mie-mi plac steve hackett, steve vai, frank zappa, mike keneally si ma deranjeaza un pic ca am cam uitat de oameni de care as putea sa ma apropii mai usor cu knowledge-ul: page, blackmore, eagles,hendrix, vaughan, kirk, cobain - daca vreti. numai slide-uri cam ca la satriani si vibrato cam ca la vai. don't forget eric johnson si eric sardinas, pe care nu prea am avut de unde sa-l ascult dar l-am vazut in '00 la S.Palatului. take care!
saxoo Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 in completarea lui Mihaita , as dori sa mai pun cateva nume alaturi de Steve Hackett ( am cateva prelucrari de piese ale lui pe care le-am scos dupa ureche ) care m-au influentat mult si care merita oricum sa fie pe aici alaturi de multi alti preferati de-ai mei care au fost mentionati deja ...asadar ...Steve Howe , Ian Ackerman ( de la FOCUS - trupa mea preferata ) , Mark Knopfler ( all time my favourite , la care am si fost la concert in 26 iunie 05 la Wolf Trap in Washington DC )... deasemenea am fost la Nissan Pavilion in 16 iunie la Judas Priest , care m-au surprins prin conceptia showului in general si profesionalismul lor iar Glenn Tipton a trantit niste solo-uri care pe mine personal m-au lasat cu gura cascata ... asa , si Lindsey Buckingam si Peter Green primul actual , the second fost la Fleetwood Mac ... baieti de treaba amandoi ... Mike Oldfield , Gilmour , Page, Iommy , Robert Fripp (King Creamson ), Frank Gambale ,Pat Metheney , Steve Lukather ( from TOTO) Balckmore ...si Angus Young care e cam singurul chitarist care alearga in timp ce face solo ... Paul Stanley ( KISS) ... si nu in ultimul rand Dan Andrei Aldea si Sorin Tudoran ... probabil cei mai mari chitaristi pe care i-a avut tarisoara asta alaturi de Merca si Ochescu ....aaaa si era sa uit de Peter Framton !!!!! si sigur am uitat o gramada ....
John Petrecce Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Tony Iommi ; John Petrucci; Marty Friedman
thedarkdream Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 probabil ca la multe lucruri cand e vorba de artificial harmonics l-as lua pe Emppu de la Nightwish ca influenta.
mickeyG Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 John Frusciante David Gilmour Jimmy Page Omar Rodriguez Robert Fripp
Dicu Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 pe primu , al doilea si al treilea loc: ZAKK WYLDE, dupa care urmeaza DIMEBAG si HENDRIX , TONI IOMMI iara e printre influentele mele. Oricum lista e lunga.....
Guest doremi` Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Malmsteen, John McLaughlin.... Al Di Meola si Paco de Lucia...ultimii doi m-au determinat sa pun mai mult accent pe jazz respectiv muzica clasica l chitara
Guest tudor. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 poi ar fi petrucci si satriani...dar inca nu sunt atat de experimentat incat sa pot sa zic ca se vede acest lucru...
Guest Goosalagupacup Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sigur o sa para cam ciudat dar pentru mine santana a fost cel care m-a determinat sa iau chitara in mana.printre favoriti ar mai fi joe perry (aerosmith) si la solii slash
Guest Fenderash Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 la inceput Kirk Hammet dar in timp am aflat ca sunt nascut in aceeasi cu Ritche Blackmore si miam mai schimbat si io chitaristu deci Blackmore rulzzz ii rupe pe toti.Satriani,Vai,Malmsteen nu se compara cu el
DanJBS Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Richie Sambora Steve Vai Kirk Hammet Joe Satriani Cam astia au avut cea mai mare influenta.
Guest Nervus Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Sa ma bag si eu ca musca in lapte? As zice ca cea mai mare influenta (poate fara sa-mi dau seama) au avut-o chitaristii de la Iron Maiden Dave Murray, Janick Gers, Adrian Smith. Altii cine sa mai zic... Santana, Mark Knopfler (Dire Straits), Uite ca nu mai imi vine nici unu in minte... nervus over and out.
Blackmore Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 I'm glad all ye' people like Ritchie Blackmore He kinda IS the father of shred,un fel de missing link intre Hendrix si Malmsteen Also,cineva a zis mai sus de Brian May,un chitarist foarte underrated. In nici un caz cel mai tehnic,da' cu un stil foarte personal si bine definit,and with a head for harmony. Pentru stiluri mai nervoase,i'm going with James Hetfield,Chuck Shuldiner (R.I.P.) and Alexi Laiho,in no particular order. ... and that's a wrap
Guest Fenderash Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nu bun . Adica Blackmore e mai prost decat Malmsteen ??? Gandeste-te ca Malmsteen s-a apucat la chitara din cauza lui Ritche.E foarte talentat Malmsteen,dar niciodata nu va fi mai bun decat idolul lui .
Recommended Posts