eduard.alexandru Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Am achizitionat un Laney LX20R pentru ca simteam nevoia unui combo care sa nu-mi rupa spatele cand ma deplasez cu el dintr-o parte in alta. Marea surpriza a fost faptul ca imi place cum suna atat clean cat si pe canalul crunch, iar reverbul e destul de dragut. M-as simti mult mai bine cu un footswitch pentru schimbarea canalului si activarea/dezactivarea reverbului. Astept sugestii. Iata si un link cu utilajul: http://www.activemusician.com/item--HS.LX20R
eduard.alexandru Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Am achizitionat un Laney LX20R pentru ca simteam nevoia unui combo care sa nu-mi rupa spatele cand ma deplasez cu el dintr-o parte in alta. Marea surpriza a fost faptul ca imi place cum suna atat clean cat si pe canalul crunch, iar reverbul e destul de dragut. M-as simti mult mai bine cu un footswitch pentru schimbarea canalului si activarea/dezactivarea reverbului. Astept sugestii. Iata si un link cu utilajul: http://www.activemus.../item--HS.LX20R
EugenRo2001 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Cred ca ai avea mai mult succes daca ai posta in sectiunea Despre echipament\DIY Minitehnicus
Razvan S. Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Pai in loc de switchul ala(faza e ca nu vad ce e fara schema, ma gandesc ca e ceva dpdt, dar poate nu e cazul). Ideea e ca trebuie soldered in acel loc alte fire care vin cu un cablu la un switch extern ... SAU daca e spdt e mult mai simplu. We needz schematix
eduard.alexandru Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Pai in loc de switchul ala(faza e ca nu vad ce e fara schema, ma gandesc ca e ceva dpdt, dar poate nu e cazul). Ideea e ca trebuie soldered in acel loc alte fire care vin cu un cablu la un switch extern ... SAU daca e spdt e mult mai simplu. We needz schematix As posta o schema, dar nu cred ca sunt in stare sa o desenez singur. Switch-ul pentru schimbarea canalului este spdt. Reverbul nu are switch on/off, este circuitul de reverb si un potentiometru.
FiveseveN Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Treci cu el pe la mine dacã poți sau dacã n-ai un electronist mai aproape.
ggedamed Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ma uitam pe niste scheme de la Laney. La astea la care m-am uitat eu, ampurile de 15W au comutarea canalelor pe switch DPDT: , iar cele de 30W si mai mult au footswitch cu comutare pe jFET-uri: Zi-ne si noua cum ai rezolvat.
Recommended Posts