www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vioara

Guest metalhead000

Recommended Posts

Guest metalhead000
Posted

Salutare :)

Dupa cum v-ati dat seama din subiect vreau sa invat sa cant cat de cat la vioara. Am facut rost de ea de la fratele meu , este noua ; si el a cumparat-o sa incerce sa invete la ea , dar neavand timp, dupa o saptamana de la cumparare , vioara a facut cunostiinta cu debaraua. Acum este pe mainile mele si mi-ar prinde bine un pic de ajutor de la veteranii de vioara - sfaturi , linkuri sau altceva care credeti ca ar fi de ajutor. De ore nu sunt interesat pentru nu imi permite timpul si pentru bani am alte planuri :)

Multumesc mult ,

Rãzvan

p.s. La vioara am tot ce trebuie (cred) : arcus , sacaz , acordeor (pentru ca se dezacordeaza repede - o stiu acorda ) , suport pentru umar si husa

Tot ce stiu face e sa o acordez si sa tin arcusul in mana :)

• 2 months later...
Posted

p.s. La vioara am tot ce trebuie (cred) : arcus , sacaz , acordeor (pentru ca se dezacordeaza repede - o stiu acorda ) , suport pentru umar si husa

Tot ce stiu face e sa o acordez si sa tin arcusul in mana :)

Salut! Daca vreodata vei dori sa canti cu o trupa, si o sa mergi la vreo sala de repetitii te sfatuiesc sa iti cumperi ceva doza de vioara sau microfon (nu ma intreba detalii tehnice sau marci pt ca nu stiu, te las pe tine sa te interesezi). Iti zic asta pt ca am o trupa ce vine la sala de repetitii cu un violonist, si de vro 2 ani ma chinui sa il conving sa isi cumpere ceva doza, pt ca vioara nu se amplifica cu microfon de voce, astfel incat sa auda peste tobe, chitari si bass, dar noh omu nu vrea sa inteleaga, si practic el nu se aude absolut deloc cu trupa. :unsure:

Cu respect, Adrian JamBox.

• 7 months later...
Posted (edited)

Sa va dau sa radeti fratilor :D e prima oara cand pun mana, de fapt mint...acum 2 zile am mai incercat tot asa 15 minute si cam atat :lol:

Scartai pe E cat e fretted mai pe high notes...ca nu stapanesc inca miscarea sa nu topaie arcusul ori apas prea tare ori prea putin, dar pe ,,tastele'' inferioare nu patesc asa tare, dar still ....

I do suck nu? :D

Practic nu am pus niciodata mana , cum vi se pare? Sunt curios daca am sanse sau mai bine ma tin de mindless guitar fretboard stuff

http://www.youtube.com/watch?v=3QYiLk6Aztk

Edited by Razvan S.
  • Like 3
Posted (edited)

Sa va dau sa radeti fratilor :D e prima oara cand pun mana, de fapt mint...acum 2 zile am mai incercat tot asa 15 minute si cam atat :lol:

Scartai pe E cat e fretted mai pe high notes...ca nu stapanesc inca miscarea sa nu topaie arcusul ori apas prea tare ori prea putin, dar pe ,,tastele'' inferioare nu patesc asa tare, dar still ....

I do suck nu? :D

Practic nu am pus niciodata mana , cum vi se pare? Sunt curios daca am sanse sau mai bine ma tin de mindless guitar fretboard stuff

http://www.youtube.com/watch?v=3QYiLk6Aztk

Pai ptr stacatto asa tre sa "tzopaie" arcusul ...credeam ca ai exersat ca sa poti faca "tzopaiala".

Altfel iese un carnatz din shred.

Ce mai, bati la popo pe Lakatos Sandor ...Yehudi Menuhin si Mik Kaminski la un loc dar si pe Stephan Grappelli

Edited by karpi