Guest metalhead000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Salutare Dupa cum v-ati dat seama din subiect vreau sa invat sa cant cat de cat la vioara. Am facut rost de ea de la fratele meu , este noua ; si el a cumparat-o sa incerce sa invete la ea , dar neavand timp, dupa o saptamana de la cumparare , vioara a facut cunostiinta cu debaraua. Acum este pe mainile mele si mi-ar prinde bine un pic de ajutor de la veteranii de vioara - sfaturi , linkuri sau altceva care credeti ca ar fi de ajutor. De ore nu sunt interesat pentru nu imi permite timpul si pentru bani am alte planuri Multumesc mult , Rãzvan p.s. La vioara am tot ce trebuie (cred) : arcus , sacaz , acordeor (pentru ca se dezacordeaza repede - o stiu acorda ) , suport pentru umar si husa Tot ce stiu face e sa o acordez si sa tin arcusul in mana
caius Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nu cant la vioara. Dar am un prieten, care mi-a spus ca daca vrei sa inveti bine la vioara doar cu un profesor poti face asta.
Biggy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 p.s. La vioara am tot ce trebuie (cred) : arcus , sacaz , acordeor (pentru ca se dezacordeaza repede - o stiu acorda ) , suport pentru umar si husa Tot ce stiu face e sa o acordez si sa tin arcusul in mana Salut! Daca vreodata vei dori sa canti cu o trupa, si o sa mergi la vreo sala de repetitii te sfatuiesc sa iti cumperi ceva doza de vioara sau microfon (nu ma intreba detalii tehnice sau marci pt ca nu stiu, te las pe tine sa te interesezi). Iti zic asta pt ca am o trupa ce vine la sala de repetitii cu un violonist, si de vro 2 ani ma chinui sa il conving sa isi cumpere ceva doza, pt ca vioara nu se amplifica cu microfon de voce, astfel incat sa auda peste tobe, chitari si bass, dar noh omu nu vrea sa inteleaga, si practic el nu se aude absolut deloc cu trupa. Cu respect, Adrian JamBox.
Razvan S. Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 (edited) Sa va dau sa radeti fratilor e prima oara cand pun mana, de fapt mint...acum 2 zile am mai incercat tot asa 15 minute si cam atat Scartai pe E cat e fretted mai pe high notes...ca nu stapanesc inca miscarea sa nu topaie arcusul ori apas prea tare ori prea putin, dar pe ,,tastele'' inferioare nu patesc asa tare, dar still .... I do suck nu? Practic nu am pus niciodata mana , cum vi se pare? Sunt curios daca am sanse sau mai bine ma tin de mindless guitar fretboard stuff http://www.youtube.com/watch?v=3QYiLk6Aztk Edited December 15, 2011 by Razvan S. 3
Doctor X Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sa va dau sa radeti fratilor e prima oara cand pun mana, de fapt mint...acum 2 zile am mai incercat tot asa 15 minute si cam atat Numa' cu mintea si deshtele la shred esti. Urmatorul pas e sa faci un scallop pe "tastele" superioare. PS: Pana si accentul e de Malmstin.
ramurel Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 (edited) Nu eşti zdravăn... ... Cel mai tare m-a distrat subtitrarea de la youtube... Activeaz-o, să vezi !... . Edited December 19, 2011 by ramurel
Razvan S. Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nu eºti zdravãn... ... Cel mai tare m-a distrat subtitrarea de la youtube... Activeaz-o, sã vezi !... . what...da..:|
karpi Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 (edited) Sa va dau sa radeti fratilor e prima oara cand pun mana, de fapt mint...acum 2 zile am mai incercat tot asa 15 minute si cam atat Scartai pe E cat e fretted mai pe high notes...ca nu stapanesc inca miscarea sa nu topaie arcusul ori apas prea tare ori prea putin, dar pe ,,tastele'' inferioare nu patesc asa tare, dar still .... I do suck nu? Practic nu am pus niciodata mana , cum vi se pare? Sunt curios daca am sanse sau mai bine ma tin de mindless guitar fretboard stuff http://www.youtube.com/watch?v=3QYiLk6Aztk Pai ptr stacatto asa tre sa "tzopaie" arcusul ...credeam ca ai exersat ca sa poti faca "tzopaiala". Altfel iese un carnatz din shred. Ce mai, bati la popo pe Lakatos Sandor ...Yehudi Menuhin si Mik Kaminski la un loc dar si pe Stephan Grappelli Edited December 20, 2011 by karpi
Recommended Posts