Guest Eugen_G Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Sunt doar preferintze personale.Nu am dat cu parul.Am spus o opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Sunt doar preferintze personale.Nu am dat cu parul.Am spus o opinie. Nu vreau sa fiu rau: stii ce inseamna G3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ce e aia g3 : http://en.wikipedia.org/wiki/G3_%28tour%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Eu zic sa alegeti de aicea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eugen_G Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 G3=concert care se organizeaza cu 3 somitatzi ale chitarii electrice. G8=grupul celor 7 tzari industrializate+(fucking)rusia. Shtiu ca a fost G3 cu Satriani,Vai shi Malmsteen care imi plac totzi dar consider ca sunt shi altzi chitarishti buni care merita un G3.E doar o opinie personala.Nu vreau sa supar pe nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Eugene tata, mai ai d-astea ???? ... ma intreb de unde dreaq le scotzi... bine ca nu l-ai pus pe Eros Ramazzoti, ca si ala mai sta din cand in cand cu o chitara atarnata de gat Ba da' da esti criminal... G3=concert care se organizeaza cu 3 somitatzi ale chitarii electrice. G8=grupul celor 7 tzari industrializate+(fucking)rusia. Shtiu ca a fost G3 cu Satriani,Vai shi Malmsteen care imi plac totzi dar consider ca sunt shi altzi chitarishti buni care merita un G3.E doar o opinie personala.Nu vreau sa supar pe nimeni. Nu se supara nimeni ,stai linistit ca oricine poate avea preferinte. Eu am deschis topicul ptr ca am vrut sa vad si alte preferinte dar si la modul practic (vreau sa spun ca fara vai si satriani nu prea vad sa se tina g3) eventual daca stiti de undeva chiar si zvonuri cu cine va fi urmat. invitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 G3=concert care se organizeaza cu 3 somitatzi ale chitarii electrice. G8=grupul celor 7 tzari industrializate+(fucking)rusia. Shtiu ca a fost G3 cu Satriani,Vai shi Malmsteen care imi plac totzi dar consider ca sunt shi altzi chitarishti buni care merita un G3.E doar o opinie personala.Nu vreau sa supar pe nimeni. pai ia priveste aicea\ si mai sunt cu duiumul , VAI ,SATRIANI , MALMSTEEN sunt doar uni mai "norocosi" dar nu sunt cei mai buni in nici o privinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Guthrie Govan rullz ! Si din cate stiu eu parca e si lead guitar la "ASIA" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 ^a fost.. ca si mr pitrelli. acum e la gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Am vazut in clipul acela Shwn Lane. Va recomand sa cautati pentru ca tipul e senzational. Din pacate nu poate presta la un eventual G3 pentru ca este decedat din 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eugen_G Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Eu prefer chitaristii mai "latini"(Santana,Paco de Lucia) pt. ca imi plac cum"zdrangane".Mie imi plac mai mult chitaristii de feeling decat cei de tehnica.Brian May nu e chiar un nimeni de ex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 vreau sa spun ca fara vai si satriani nu prea vad sa se tina g3 Prin '97 si '98 s-a tinut G3 fara Vai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Prin '97 si '98 s-a tinut G3 fara Vai... Am gasit ca in 98 a fost fara Vai (tnx Cosu pentru wikipedia). In rest, scrie negru pe alb (sau ma rog, dupe preferinte) ca G3 a fost initiat de Satriani si de Vai in 96. Ca sunt cei mai buni sau nu, e discutabil. Ca G3 inseamna JS si SV e clar. Cu respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Si in '97 au fost fara Vai concertele din America. Pentru mai multe informatii referitoare la G3 puteti incerca site-ul oficial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 care-i faza cu buckethead? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mike L. Angelo Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 care-i faza cu buckethead? E un chitarist, foarte probabil dement. Dar foarte bun la ceea ce face fara indoiala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts