Guest d.m Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Salutari! Am si eu o chitara,dar,habar-nam ce chitara este.I-am facut poze,am si eu demo cu ea,o sa-l pun pe youtube sa-i vedeti tonul. Pe chitara nu scrie nimic,nici pe doze,nici inauntrul ei.Am incercat pe google images,dar nu stiam ce sa scriu . Deci si prin urmare...dativa si voi cu parerea. Numai bine!
alexinc Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nu ma pricep prea bine dar butoanele alea de la potentiometre ( cu V pentru volum si T pentru ton) si switch-urile alea asezate asa seamana bine cu unele de pe un model mai vechi de Reghin.
eduard.alexandru Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dupa bridge, tailpiece, cheite, e clar o Hora fabricata intre 1978 si 1985.
Guest udar Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 e un reghin si probabil i s-a pus un alt neck...oricum, arata super chitara xD
Guest Baumwolle Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Este Reghin, singura schimbare fiind culoarea corpului.
Bleeding Riff Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Am avut si eu o chitara asemanatoare... dozele au ajuns la ciocanel si gigiflex.
hemmy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 reghin e,am avut si eu una dar era in stare atat de proasta ca nu am pastrat de la ea decat griful, pe care l-am pus la alta chitara, daca vrei la ea pickguard negru sa-mi zici ti-l dau gratis
Metabog Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nu pot sa spun decat ca se potriveste culoarea cu covorul bine de tot.
Guest d.m Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Multumesc pentru raspunsuri! Sunetul si tuseul pe care il are aceasta chitara sunt formidabile! Clar,reghin facea ceva calitativ inainte! ...deabia acum realizez cat de important este tocul la o chitara!! Numai bine!
Seru Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Este Reghin, singura schimbare fiind culoarea corpului. Salut, îmi aduc aminte cã prin '94 am vãzut una identicã de vânzare (ca ºi nouã) la magazinul de instrumente muzicale din Sibiu - reprezentanțã a fabricii de la Reghin... deci culoarea e originalã.
GuitarSilviu Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 reghin seamana putin cu un fender cea ce ma indus in eroare )
Recommended Posts