www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexinc

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    MagincXCustom Explorer
    Tech21 SansAmp GT2 (clona)

alexinc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. In sfarsit am facut un filmulet cu chiatara. O sa dezamagesc probabil pe multi de aici cu calitatea sunetului, dar filmuletul a fost facut cu o handycam Sony fara nici un microfon suplimentar (pentru ca inca habar n-am cum sa fac un film dintr-un fisier video si unul audio luate separat). Da, stiu, nu sunt nici vreun chitarist dar ma caznesc. Ah, da! inca nu am un cabinet, deci configuratia este urmatoarea: chitara, SansAmpGT@ (clona), amplificator si boxe Sony. tot pentru ca nu stiu alta varianta (sau daca o alta varianta e mai buna) muzica peste care am cantat trece din calculator intr-un sistem Genius 5.1. Deci in final e o mare harababura, dar va jur, eu ma distrez teribil!
  2. 'Ita-la mancat-ti-ash! Canta-ne tu unu. Pai ce, bre, io v-am pus sa-mi cantati mie?
  3. o luati pe campii ca de fiecare data...da' nu mai bine cantati voi un cantecel?
  4. Difera ca inteles in functie de filiera pe care a venit in capu' vorbitorului. Franceza sau engleza. M-a invatat si pe mine cineva care se certa aprig nu nevasta din cauza subiectului.
  5. Cauta p'aici! http://forums.rgc.ro...uri-de-chitari/
  6. Caline! For a good fun, data viitoare exerseaza comportamentul asta intr-un bar plin de chitaristi, nu pe un forum. Da' sa ne chemi si pe noi sa ne uitam!
  7. Deci? Ne luminezi si pe noi? Cum influenteaza sunetul?
  8. Daca ai intrat aici pentru sfaturi si pareri, na parere: forma din desenul tau sucks! Adica in ochii mei e oribila! Vis-a-vis de lemnul din care o poti face e simplu. Daca vrei sa o faci sa sune ca o chitara pe care o stii, copiaz-o! Daca vrei soundul tau propriu, fa-o din ce lemn vrei tu! O sa sune sigur. Poate nu in limitele general acceptate, dar vei fi original. (am vazut pe un forum strain un tip care facea un tele din MDF). Eu am facut-o din paltin si sunt foarte multumit. Daca vorbim de grif, depinde de cat esti de priceput si determinat. ( eu am mers pe varianta "grif gata facut si corpul facut in functie de el".) Daca vrei sa scapi usor, prinde griful de corp in pozitia fianala si in functie de asta incepi sa mai dai gauri prin corp. Si asa mai departe...da' n-ai ajuns inca acolo. PS Pentru forma corpului, un desen facut la repezeala nu e relevant. Fa-o tu cam cum ai vrea si ne mai intrebi!
  9. Cred ca esti putin cam agresiv. Carevasazica, nu esti la un birou unde platesti pentru un serviciu si ai pretentia sa primesti serviciul negresit. Aici, daca nu ai primit nici un raspuns inca, este poate pentru ca nimeni nu-l are deocamdata. Si nu-l are nimeni pentru ca ori descrierea ta nu este suficient de buna, ori pentru ca nimeni nu are chef sa-si rupa imediat mintea in doua cu dilema ta (caz in care nu te poti supara ca magaru' pe sat ca oamenii au si alte treburi). In concluzie, persevereaza, adopta un ton neutru si poate primesti candva un raspuns! Daca nu-l primesti...ce sa zic...viata nu e dreapta.
  10. Nu ma pricep prea bine dar butoanele alea de la potentiometre ( cu V pentru volum si T pentru ton) si switch-urile alea asezate asa seamana bine cu unele de pe un model mai vechi de Reghin.
  11. Intreaba userul MastaGi. cred ca a luat-o de la Practiker sau Obi.
  12. Bine. Pana la urma tu in ce etapa esti cu corpul chitarii?
  13. Bine. O luam altfel. Fac eu acum un exercitiu de imaginatie si zic asa. "primer" = ceva elementar, de baza, in cazul asta, ceva care se aplica prima data. "sealer" = ceva care izoleaza, in cazul nostru sigileaza porii lemnului, ii inchide. Acum: ce vrei sa faci prima data cu lemnul tau dupa ce i-ai dat forma si inainte sa-l vopsesti? Banuiesc ca vrei sa izolezi porii si sa pregatesti un suport pentru straturile de vopsea/lac ulterioare. Adicatelea in cazul de fata prima data astupi porii (primer = sealer). Si uite! Postez aici din descrierea unui asemenea produs: "Grund pentru lemn Grund pentru lemn - marca ******. Se foloseste pentru acoperirea suprafetelor poroase, cum este lemnul sau ceramica neglazurata. Se recomanda a se folosi ca strat de baza inainte de aplicarea vopselelor acrilice. Utilizare: Agitati recipientul inainte de folosire, pentru uniformizarea continutului. Grundul se poate dilua cu apa. Aplicati in strat subtire cu o pensula moale, pentru sigiliarea porilor. Stratul de grund se usuca rapid. Dupa aplicare neteziti suprafata cu un smirghel fin si inlaturati pulberea rezultata." http://hobbyt.allsho...entru+lemn.html Bonus: http://www.ehow.com/facts_4926514_what-sanding-sealer.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.