www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

--tremolo--

Active Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    TIMISOARA

Other Information

  • Gear
    Secera si ciocanul

--tremolo--'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pret: 800 RON Localitate: Timisoara Contact: dan-stefan.nasui@myport.ac.uk Link producator: http://www.blackstaramps.com/products/ht-delay/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Blackstar Valve HT-Delay, nefolosita, pastrata doar in ambalajul original. Pentru mai multe informatii sau mai multe poze va rog sa ma contactati pe email.
  2. Pret: 3300 Euro negociabil Localitate: Timisoara Contact: dan-stefan.nasui@myport.ac.uk Link producator: http://www.hellborg.com/index.php/en/instrument-designs/warwick Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune si titlul, vand aceste doua bijuterii in stare absolut perfecta, fara niciun semn de uzura. Au fost folosite mai mult in context de studio, dar si live ocazional. Daca sunt luate impreuna, primiti si un case de rack cadou in care mai exista inca un slot liber. Se vand si separat (1900+1900 euro negociabil) In caz ca sunteti interesati, se pot incerca in Timisoara. Nu pot sa incarc pozele originale aici pentru ca sunt prea mari, dar le pot trimite pe mail cu mare placere. Mai jos aveti specificatiile tehnice si un link cu un review. Warwick Jonas Hellborg Pre Amp Features: Input Neutrik "Combo" jack (1/4" and LR) PAD -10db Gain Clip Indicator -Green (correct operatinal level)Red (clipping) EQ On/Off Bass LO-MID Level LO-MID FREQ (110 Hz, 300 Hz or 800 Hz) HI-MID Level HI-MID FREQ (1.5 Khz, 3Khz or 5 Khz) Treble Master Mute Power On/Off Back Controls/Switches - Voltage Selector (115-230V) Effects Loop Level Selector Effects Balance (Dry/Wet) DI Switch (PRE EQ/ EFF, POST EQ/ PRE EFF, POST EQ/EFF) DI Level (+/-6 db Warwick Jonas Hellborg Power Amp 500 Watts Features: Power Output 500 Watts 1/4" Jack and Lockable Coaxial Speaker Connection Level (with clip LED) Power (On/Off)
  3. ai grija ce spui ca majoritatea de aici sunt baieti. up din partea mea! faina scula!
  4. AD30VT inca la vanzare! Va rog sa ma contactati pe email: dani_nasui_stefan@yahoo.com pentru eventuale informatii sau daca sunteti interesati.
  5. asa e,scuzele mele! Asadar, VOX AD30VT.Oferta e inca valabila! SUS!
  6. Dupa cum spune si titlul, am de vanzare un VOX AC30VT. L-am folosit in mare parte pentru a repeta cu el in apartament si la cate un jam session prin sali de repetitie. Acopera tobele fara probleme.Preampu-ul este pe lampi. Are presetate 11 sound-uri de amplificatoare "celebre" si 11 efecte (delay,chorus,reverb,flanger,autowah,tremolo etc). De asemenea are doua canale pe care se pot memora ce preseturi vreti + un efect. E in stare buna (cu exceptia unei mici crapaturi intr-un colt) in 2010 si a faptului ca cele doua carlige de care este prins manerul s-au rupt in timp ce il tot plimbam prin casa.Se pot lua altele de pe Thomann(costa in jur de 10 Euro parca). Il vand impreuna cu un footswitch (vfs 2) in stare foarte buna pe care l-am luat din MC Music Timisoara.Dupa cum probabil ati intuit,sunt din Timisoara. Pretul (AC30VT + footswitch VFS 2) :650 de lei negociabil. Sper sa revin si cu niste poze cat de curand. Numai bine, Dani
  7. Am fost cu wizz air acum cateva zile Timisoara-Londra(Luton) si nu m-au lasat sa iau chitara pentru ca nu corespunde dimensiunilor bagajului de mana.
  8. Stiu ca nu o sa obtin vreodata un ton identic cu asta (nici macar daca as avea aceleasi scule),dar vreau sa obtin ceva cat de cat asemanator. Vreau sa ma ajutati cu ceva sugestii privind setarea amplificatoruli si a efectului(ibanez TS 9) .Stiu ca sunt multe alte detalii care influenteaza sunetul acela(grosimea corzilor,chitara,mana chitaristului),dar alea nu ma intereseaza.
  9. Foarte faina incadrarea la 3.14zda,faina si lucrarea pana acum.keep up the good work!
  10. Am fost la un magazin auto azi (pro motor,timisoara,calea sagului) si mi-am cumparat smirghel de granulatiile specificate de @picnic(caruia ii multumesc pentru implicare si devotament:-P). E 2 lei o coala A4 deci e relativ ieftin.pasta de slefuit nu aveau pe stoc.puteti sa imi sugerati un nume de pasta si firma care o face?
  11. oau!super faine!tu le-ai facut?daca da,fain treaba cu toate!in special cu telecasterul.
  12. aha,am inteles.exista mai multe tipuri de smirghel?care se baga si care nu se baga in apa?sau toate sunt la fel? numa' bine!
  13. in continuare,dupa ce termin cu aplicarea lacului,o sa il smirgluiesc cu apa ca sa luceasca fain.inca nu stiu concret cum se face chestia asta.am mai vazut ca se foloseste un fel de "crema" dupa smirgluirea cu apa.ce e chestia aia?daca a mai facut cineva treaba asta,m-as bucura sa impartasiti experienta cu mine.mai urmeaza sa ii fac toata instalatia electrica si sa lacuiesc si griful.
  14. Os de camila.am vazut cateva din operele lui Eugen2001 pe aici pe forum si sunt foarte reusite.apeleaza cu incredere la el.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.