cedrik Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Salut. Intreb daca e cineva pe aici care are un BC rich cu floyd rose tremolo. Am nevoie de niste "scule" cum ar fi o surubelnita, si imbus ( nu acela care se foloseste pt tunning), to set the "intonation". Thnak you.
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 nu am bc rich, dar am multe magazine de scule din astea pe langa mine si un set de imbusuri e vreo 5-7 lei, iar o surubelnita pana in 10 lei.
cedrik Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 as vrea sa iau, dar nu stiu exact dimensiunile.
FiveseveN Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://www.scule-ieftine.ro/produs/10/60/scule_hobby-set_chei_imbus-mannesmann-set_chei_imbus_8_piese-0-0-652.htm Un astfel de set are toate dimensiunile care-ți trebuie.
cedrik Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 (edited) http://www.scule-ief...ese-0-0-652.htm Un astfel de set are toate dimensiunile care-ți trebuie. pentru 4 RON nu comentez. Ma gandesc serios sa iau un set. Multumesc. Singura chestie este ca nu scrie in ce oras este, desi scrie adresa (strada, etc.)... :| Edit mai tarziu : Lol Giarmata Mare e oras ? comuna ? =)) Edited February 6, 2011 by cedrik
Nenea Rau Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Gasesti in orice piata, la aia care vand ca tiganii, la taraba, de toate.
cedrik Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 (edited) Gasesti in orice piata, la aia care vand ca tiganii, la taraba, de toate. Vreo sugestie ? Zona ? Ceva aproape de Crangasi ? Edited February 6, 2011 by cedrik
EugenRo2001 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Duminica la ora 14 nu stiu daca mai gasesti deschis dar sigur este deschis la Practiker sau Bricostore, etc... Sau te duci maine la Bucur Obor pe partea dinspre parc si gasesti.
Nenea Rau Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Daca Piata Crangasi iti spune ceva, incearca acolo.
cedrik Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 ok. Multumesc f mult pentru sfaturi. Am sa incerc maine.
eduard.alexandru Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Eu am un set de imbusuri si unul de surubelnite cumparate din Carrefour si sunt destul de rezistente. Am dat maxim 10 lei pe amandoua.
Recommended Posts