apocalipsa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 de ce nu se introduce optiunea de a edita sau sterge titlul unui post ?????
Guest Dam Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ar fi o idee buna.In felul asta ar da dovada UNII moderatori , administratori , bla bla (sau oricum va autodenumiti) ca fac ceva pentru comunitate. Daca are de gand cineva sa dea vreun raspuns de genul " Dar este ok si asa forumul" mai bine tace.
ramurel Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 de ce nu se introduce optiunea de a edita sau sterge titlul unui post ????? Dã-mi un exemplu, te rog, sã vãd în ce cazuri s-ar aplica asta, cu excepția cazului când cel care deschide topicul e mut de beat... Eu n-am vãzut pânã acum topic cu titlu' greºit, excepție fãcând "agramaticismele"...
Nenea Rau Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Omu' se mai razgandeste pe parcurs. Si ii pare rau ca a scris ce a scris. Adica e mut de beat. Pardon. Hai sa trecem peste asta! ) 1
FiveseveN Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) Titlul thread-ului este titlul primului post. Există o anumită perioadă de timp (de la publicare) în care se pot edita post-urile proprii. S-a mai discutat de ce n-ar fi bine ca această perioadă să fie infinită. De câte ori se ivește nevoia de a edita ulterior titlul unui thread? Și de ce n-ai apela la un moderator s-o facă? Serios, fraților, scrieți voi o platformă de forum așa cum vreți și mai vorbim. Adica e mut de beat. În cazul de față nu mi se pare ieșit din comun. Edited February 1, 2011 by FiveseveN
ramurel Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Și de ce n-ai apela la un moderator s-o facã? "Adica e mut de beat." În cazul de fațã nu mi se pare ieșit din comun. Be nice, buddy !
apocalipsa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 (edited) cu cat intru mai des pe rgc, gasesc acelasi tip inteligent care le stie pe toate - hai ca ies din nou de pe rgc. nu ai nevoie de mai mult de 2 neuroni si o celula stem ca sa intelegi ca intrebarea din primul topic este de bun simt. Edited February 3, 2011 by apocalipsa
Concordis Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Is de acord cu propunerea,in schimb,trebe sa intelegi ca nu toate preferintele membrilor de pe forum pot fi rezolvate cu o simpla bifare pe undeva prin optiunile forumului si poate,zic io,pentru ceva ce ti se pare tie destul de simplu,cineva are umpic de lucru la un site pentru care tu nu platesti nimic. Nu e perfect,insa rgc e laudabil. P.S. no offense Ar fi o idee buna.In felul asta ar da dovada UNII moderatori , administratori , bla bla (sau oricum va autodenumiti) ca fac ceva pentru comunitate. Daca are de gand cineva sa dea vreun raspuns de genul " Dar este ok si asa forumul" mai bine tace.
Bleeding Riff Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Rog un moderator sa modifice titlul topicului creat de mine, in categoria "Open Stage", mai exact: Concert "Alexandra si Alec" (...) Desi am scris precum mai sus, in final pe site a aparut: Concert "alexandra Si Alec" (...) Multumesc anticipat! PS: exemplu pentru ramurel
Recommended Posts