Guest Brewmaster Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hello guys. Am o problema. As dori sa achizitionez o noua chitara electrica, dar am cateva pretentii. 1. Vreau sa fie in forma de coada de randunica...in V daca nu am zis bine. 2. Vreau sa fie BC Rich, ESP sau Jackson 3. Nu vreau sa treaca de 1100 lei. Sper ca ma puteti ajuta Multumesc anticipat.
Sto Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Asta e un Kramer. http://www.thomann.de/gb/kramer_guitars_nite_v_sb.htm Stiu ca nu se incadreaza in firmele mentionate mai sus, dar vreau sa-ti pun in vedere ca la firmele alea, Flying V-urile se invart undeva pe la 300 EUR. (1100 RON = 250 EUR - cam asa.) Kramerul ala are specificatii bune, si in pretul dat mi se pare cea mai buna alegere. Sper sa prinzi o chitara buna, orice o sa alegi. Spor.
Guest Brewmaster Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mersi de parere, dar uite ce am gasit. http://www.thomann.de/gb/bc_rich_kerry_king_kkv_metal_master_2.htm Oare s-ar merita?
Tase Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 tu ce crezi ? ... au scris pe ea Kerry King si au desenat un tribal sa ia ochii la copii(marketing). eu personal as merge pe kramerul de mai sus. sau strange pentru un js32(au la guitarshop)
Guest Baumwolle Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Eu sunt de pãrere cã asta e una dintre cele mai bune alegeri în condițiile date de tine.
Bleeding Riff Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Eu sunt de pãrere cã asta e una dintre cele mai bune alegeri în condițiile date de tine. De acord. De departe cea mai buna alegere.
Guest Brewmaster Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Da aveti dreptate. Chiar aia ar fii cea mai buna alegere. Multumesc mult de pareri.
Metabog Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Eu sunt de pãrere cã asta e una dintre cele mai bune alegeri în condițiile date de tine. Yup, same here.
eduard.alexandru Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Eu sunt de pãrere cã asta e una dintre cele mai bune alegeri în condițiile date de tine. Stiu chitara si aprob!
Recommended Posts