www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest MrJackson
Posted

@ciuci: like dooooh! m-am prins omule... se pare ca tre sa fiu mai clar pentru tine: imi place Sabbath si Iommi, dar nu imi place SG-ul :|

Guest 9_lives_of_innocence
Posted

A baliv a' chen flai :)

tu si cu ala din iceage 2.. ai vazut?.. super tare faza cu: i believe i can flyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

Alex Lifeson Disease. Brasov - Eu (st), Mr.Fritzo (dr) si o buna prietena care-si serbeaza azi 21 de primaveri (cen). La multi ani Jorj :)

Nici nu stiu cui sa-i spun mai intai ... gandesc ca persoanei pe care o cunosc .. asa ca Cearny sau mai bine Adrian ... un sincer LA MULTI ANI! si multa multa SANATATE! :)

Si prietenei tale deasemenea!

Guest Johnny I
Posted

cearny!!!! te-am luat la pleata!!!! :)

Posted (edited)

Super poza! ...

Multumesc... am uitat sa precizez... poza a fost facuta in 2004 in clubul Biblioteca (nu stiu dcaa mai exista) dupa mini concertul trupei folk'n pop'n rock B.L.A.C.K. unde activam la... chitara (nu bas) si backing vocal. :)

Edited by Catalin S.
Guest miriapod
Posted

some pikchars (yes glass :) ) (mom better not google this up)

big mamou, recent "editata" de un amic :)

din viking (rip)

vama unu de unu mai

vama doi de unu mai

Guest Eugen_G
Posted

post-1837-1147342221_thumb.jpgAsta-s eu.

A postat la categoriile "propunere megaconcert";"jazz anyone'';"istoria rockului romanesc"

Guest miriapod
Posted

esem cinzesopt even :)

(=*_*=)

Guest tudor.
Posted

La crasma din sat, pentru refacere dupa o zi de munca istovitoare. :) Seful face intotdeauna cinste. :)

post-734-1147342776_thumb.jpg

misto misto poza :)

Guest p_aciulea
Posted

PS: Bensoane, ai ajuns cu bine inapoi? erai cam sifonat cand ne-am intalnit :)

am ajuns ma bine, stai tu linistit :)

Guest Raskolnikov
Posted

La crasma din sat, pentru refacere dupa o zi de munca istovitoare. :) Seful face intotdeauna cinste. :)

post-734-1147342776_thumb.jpg

E tare poza Geologule, daca mai ai si altele de genu asta mai posteaza. Mie dor sa merg la crasma ca asta. Am incercat sa descifrez etichetele, am vazut ca au Stalinskaia, sectiune de vinuri mi se pare ca e in dreapta sus, nu prea se vede bine. Ce vinuri aveau?