Guest Fenderash Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Nume echipament - Fender Custom Shop 69` Abigail Ybarra Pickups Pret - 6 Milioane,Noi. De la cine / De unde a fost cumparat - Sunt cumparate de la un prieten.Au fost initial cumparare de el dar nu sau mai pus pe chitara. Caracteristici - Sunt niste doze foarte versatile astfel obtinand ce sunet vreau . Cum suna / Cum se comporta - Pai am tonul foarte apropiat de cel al lui Blackmore,deci pot spune ca suna superb . Parti bune / Parti rele -Partea buna este ca le detin.Nu au parti proaste. Impresie generala - Nota 10.
Alex_Strat69 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Au totusi 2 parti proaste. 1. nu au reverse polarity 2. sunt toate 3 la fel....era bine cea de pe bridge un pic mai nervoasa. Deci...nota 8.50 Si partea si mai proasta...nu ai o lampa nervoasa ca scoti si untu din ele. 1
TheZKD Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Au totusi 2 parti proaste. 1. nu au reverse polarity 2. sunt toate 3 la fel....era bine cea de pe bridge un pic mai nervoasa. Deci...nota 8.50 Si partea si mai proasta...nu ai o lampa nervoasa ca scoti si untu din ele. Faptul ca nu au RW nu inseamna ca is proaste , poate ca unii prefera asa ceva paote ca unii nu , depinde de gust personal . La bridge tot aceeasi poveste unii vreau mai hot unii nu , preferinta personala . Am aceease parere personala , mie imi trebuie RW si un bridge mai hot , dar nu pot spuna ca is pickupuri proaste , le-am auzit si incercat , pentru ce is facute si ce sound trebuie sa realizeze eu zic ca is de nota 10 desi eu nu mi-as cumpara .
FiveseveN Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 poate ca unii prefera asa ceva Singura diferență ar fi hum-ul. Nu neg posibilitatea existenței oamenilor cărora le place acel zgomot dar nu cred că-s mulți. În rest ai dreptate. 2
sorin65 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Singura diferență ar fi hum-ul. Nu neg posibilitatea existenței oamenilor cărora le place acel zgomot dar nu cred că-s mulți. În rest ai dreptate. ... asa este. nu-s multi, da'; buni
Blackthorn Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ar mai fi si diferenta ca le cele bobinate normal (non RW) pozitiile 2 si 4 suna ceva mai curat.
dgeekoo Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Prin magia reinvierii unui review de *** din 2006. (vorba aceea: sunt bune pentru ca le am, sunt proaste pentru ca m-am apucat sa scriu despre ele dar nu stiu ce...) Macar faceti un review ca lumea daca le posedati, cu sunete, comparatii si asa mai departe. 4
Blackthorn Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Prin ce magie? Prin magia faptului ca se aude ... incearca un set cu RW/RP, dupa schimba doza de middle cu una cu bobinaj normal si dupa sa ne spui daca auzi sau nu diferente in pozitiile 2 si 4
FiveseveN Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Imma make this as clear as possible: Dacă singura diferență dintre dozele RW și cele normale e într-adevăr sensul înfășurării, nu ar trebui să existe nici o diferență de "ton", doar reducerea zgomotului! E posibil însă să nu fie ceteris paribus și tu să auzi efectul altor factori decât despre ce discutăm acum. Sau tu prin "curat" tocmai la reducerea hum-ului te referi? Vezi ce se întâmplă când folosești descrieri vagi? 1
Recommended Posts