Guest Fenderash Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Nume echipament - Fender Custom Shop 69` Abigail Ybarra Pickups Pret - 6 Milioane,Noi. De la cine / De unde a fost cumparat - Sunt cumparate de la un prieten.Au fost initial cumparare de el dar nu sau mai pus pe chitara. Caracteristici - Sunt niste doze foarte versatile astfel obtinand ce sunet vreau . Cum suna / Cum se comporta - Pai am tonul foarte apropiat de cel al lui Blackmore,deci pot spune ca suna superb . Parti bune / Parti rele -Partea buna este ca le detin.Nu au parti proaste. Impresie generala - Nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Au totusi 2 parti proaste. 1. nu au reverse polarity 2. sunt toate 3 la fel....era bine cea de pe bridge un pic mai nervoasa. Deci...nota 8.50 Si partea si mai proasta...nu ai o lampa nervoasa ca scoti si untu din ele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Au totusi 2 parti proaste. 1. nu au reverse polarity 2. sunt toate 3 la fel....era bine cea de pe bridge un pic mai nervoasa. Deci...nota 8.50 Si partea si mai proasta...nu ai o lampa nervoasa ca scoti si untu din ele. Faptul ca nu au RW nu inseamna ca is proaste , poate ca unii prefera asa ceva paote ca unii nu , depinde de gust personal . La bridge tot aceeasi poveste unii vreau mai hot unii nu , preferinta personala . Am aceease parere personala , mie imi trebuie RW si un bridge mai hot , dar nu pot spuna ca is pickupuri proaste , le-am auzit si incercat , pentru ce is facute si ce sound trebuie sa realizeze eu zic ca is de nota 10 desi eu nu mi-as cumpara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 poate ca unii prefera asa ceva Singura diferență ar fi hum-ul. Nu neg posibilitatea existenței oamenilor cărora le place acel zgomot dar nu cred că-s mulți. În rest ai dreptate. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Singura diferență ar fi hum-ul. Nu neg posibilitatea existenței oamenilor cărora le place acel zgomot dar nu cred că-s mulți. În rest ai dreptate. ... asa este. nu-s multi, da'; buni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ar mai fi si diferenta ca le cele bobinate normal (non RW) pozitiile 2 si 4 suna ceva mai curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Prin ce magie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Prin magia reinvierii unui review de *** din 2006. (vorba aceea: sunt bune pentru ca le am, sunt proaste pentru ca m-am apucat sa scriu despre ele dar nu stiu ce...) Macar faceti un review ca lumea daca le posedati, cu sunete, comparatii si asa mai departe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosul Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 ieftine doze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Prin ce magie? Prin magia faptului ca se aude ... incearca un set cu RW/RP, dupa schimba doza de middle cu una cu bobinaj normal si dupa sa ne spui daca auzi sau nu diferente in pozitiile 2 si 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Imma make this as clear as possible: Dacă singura diferență dintre dozele RW și cele normale e într-adevăr sensul înfășurării, nu ar trebui să existe nici o diferență de "ton", doar reducerea zgomotului! E posibil însă să nu fie ceteris paribus și tu să auzi efectul altor factori decât despre ce discutăm acum. Sau tu prin "curat" tocmai la reducerea hum-ului te referi? Vezi ce se întâmplă când folosești descrieri vagi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts