Guest jjzilla Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ma'm trezit azi ca am la reputatia un -1.....Iar explicatia nu gasesc. Stieu ca RGC are ceva cu mine, dar sincer sa fiu. Ma invitat 'the founder' pa site-ul asta acu de mai mult timp in Big Mamu (acu vro 3-4 ani). Si de atunci forum asta isi a batut joc de mine (nu ma refer la acuma), si de alti. Ori-cum scuze de spam.
Seru Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ma'm trezit azi ca am la reputatia un -1.....Iar explicatia nu gasesc. Salut, nu cred ca are cineva ceva cu tine "pe ascuns"... reputatia negativa ti se trage de aici (link). Nu cunosc motivul, dar banuiesc ca cineva te-a sanctionat pentru ca ai cerut un pret mai mare decat in magazin .
Doctor X Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nu-i de la mine. Io dau plus in loc de reply din greseala.
Cosu Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Reputatia e o chestie care se auto-regleaza in timp si e gandita de asa natura ca un individ sa nu te poata trage in jos de unul singur.
Razvan S. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) Ma'm trezit azi ca am la reputatia un -1.....Iar explicatia nu gasesc. Stieu ca RGC are ceva cu mine, dar sincer sa fiu. Ma invitat 'the founder' pa site-ul asta acu de mai mult timp in Big Mamu (acu vro 3-4 ani). Si de atunci forum asta isi a batut joc de mine (nu ma refer la acuma), si de alti. Ori-cum scuze de spam. Pai daca te'ai trezit ca ai -1, iar explicatia nu gasesti, si tea invitat pa site, atunci e nasol Ori-cum, sa traiesti! Lasa, ca n-o sa isi mai batut joc de tine nimeni de acum Uite pt ca sunt asa de marinimos, iti dau +1 sau cat pot, ca astfel de cesti ne placute nu plac la nimeni (sa stii ca nici mie nu imi plac cestile...mai ales alea cu flori salbatice si balarii) Edited December 8, 2010 by Razvan S.
Guest RobyKee Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 tiam dat si eu 1+ acu ai -11 ...pe mine nu prea ma intereseaza reputatia uni o au mare altii mica Razvan are 56 alti au - mult pe mine nu ma intereseaza
TB_TM Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 (edited) "-1" pentru limba română! just kiddin' Edited December 8, 2010 by TB_TM
Recommended Posts