Voda Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Salut, am o mica problema la care sper ca o sa ma puteti ajuta. Am un epiphone sg si mi-am luat un set de corzi zakk wylde-low cu mi-ul gros de 70 si cand am vrut sa il pun am observat ca nu imi intra in nut. Cum as putea sa remediez aceasta problema? Ceva idei? Mersi.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 o pila MAXIMUM REPLY asa-i...in viata asta,fara pile esti cam pe nicaieri.Spor la pilit!
Voda Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 o pila Serios, Dragos, merge asa lejer sa maresc un pic gaura? Nu ii stric din intonatie sau ceva de genu?
Dicu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 eu asa am facut... o pilesti cu grija.... nu faci un crater
Voda Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 eu asa am facut... o pilesti cu grija.... nu faci un crater ok mersi mult!
Vladimir Tepes Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sa nu adancesti prea mult, 3 lovituri de pila pe verticala si cateva mici rasuciri pe orizontala, daca nu iti intra un 52, pentru 60 pilesti de 2 ori mai mult si pentru 70 cam 7-8 lovituri de pila pe verticala si vreo 4 pe orizontala daca e din plastic, daca e din os iti sugerez sa nu te complici. ok mersi mult!
EugenRo2001 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 iei coarda cea noua, o asezi pe sant aproape de capatul cu biluta si apoi tragi de ea pe toata lungimea in timp ce o tii apasata cu degetul pe sant. repeti pana cand se largeste dar fara sa adancesti santul.
Guest Cristi . Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 MAXIMUM REPLY asa-i...in viata asta,fara pile esti cam pe nicaieri.Spor la pilit! +1 !
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 iei coarda cea noua, o asezi pe sant aproape de capatul cu biluta si apoi tragi de ea pe toata lungimea in timp ce o tii apasata cu degetul pe sant. repeti pana cand se largeste dar fara sa adancesti santul. @Mihai ,cred ca si userul EugenRo2001 tot asta vroia sa zica.
Razvan S. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 iei coarda cea noua, o asezi pe sant aproape de capatul cu biluta si apoi tragi de ea pe toata lungimea in timp ce o tii apasata cu degetul pe sant. repeti pana cand se largeste dar fara sa adancesti santul. exact asta am facut eu pt un 54
eduard.alexandru Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Si, in cazul in care nu iti incape coarda in tuner, scoate "sarma" de pe ea pe o portiune suficienta cat sa o poti introduce.
Razvan S. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Si, in cazul in care nu iti incape coarda in tuner, scoate "sarma" de pe ea pe o portiune suficienta cat sa o poti introduce. dak nu incape in cheita ar putea sa dea o gaura cu bormasina mai sadic si eficient
Guest Pashka Danyel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Parerea mea este ca poate coarda este de alt tip decat cel cerut...
Recommended Posts