canstantzin Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 (edited) Am tras ceva rapid si fara repetitie de distractie. Poate vom avea timp sa inregistram si mai calitativ. Speram sa va placa. Multumiri baiatului cu camera Edited October 8, 2010 by canstantzin
Squier Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 (edited) Am tras ceva rapid si fara repetitie de distractie. Poate vom avea timp sa inregistram si mai calitativ. Speram sa va placa. Multumiri baiatului cu camera domle eu sunt pentru ) mie mi place chiar compuneam o piesa si m-ai inspirat la niste linii mai jazzy Edited October 8, 2010 by Squier
canstantzin Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 domle eu sunt pentru ) mie mi place chiar compuneam o piesa si m-ai inspirat la niste linii mai jazzy mersi, mihai. bafta la piesa sa ne dai sa ascultam
Musaro Adriano Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 bravo costi, brava fetita!! felicitari!!
canstantzin Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Mersi baieti. Fata nu a prea cantat, decat acasa singura si m a surprins ca se descurca destul de cinstit cu vocea. Cred ca vom incerca un proiect impreuna din pura pasiune pentru genul acesta de muzica si poate mai auziti de noi
Vladympv Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 faina voce are fata ar fi pacat sa nu mai incercati ceva ... Mersi baieti. Fata nu a prea cantat, decat acasa singura si m a surprins ca se descurca destul de cinstit cu vocea. Cred ca vom incerca un proiect impreuna din pura pasiune pentru genul acesta de muzica si poate mai auziti de noi
nymus Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Oh, ce melodie!!! Bravo oameni buni! Chiar ascultam melodia asta intr-o seara (varianta Zooey Deschanel).
canstantzin Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 (edited) Oh, ce melodie!!! Bravo oameni buni! Chiar ascultam melodia asta intr-o seara (varianta Zooey Deschanel). Ma bucur mult ca place. Noi am furat din varianta tommy emmanuel cu lizzie watkins. Edited October 13, 2010 by canstantzin
ggg Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Foarte misto piesa.Bravos Iar varianta lui Tommy Emanuel, este totala.No more comment
Bleeding Riff Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Excelent! Partea de chitara super, si vocea pe masura... va potrivti dpdv muzical (am vazut multe colaborari in care erau parca din filme diferite, vocea si chitara).
Guest danube_daughter Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Imi place foarte mult-si vocea si chitara!!! Go on guys, you rock!
Recommended Posts