www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nymus

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nymus

  1. /facepalm Prima daca am citit comenturile si dupa aceea am ascultat ) 1. Productia Lo-Fi e o caracteristica a genului! 2. Piesele astea nu sunt Lo-Fi Sunt n trupe care dpdv al productiei suna mult mai low si oamenii aia au turnee prin europa, mai vand si CD-uri pe deasupra, sunt curios cati dintre ce-i care au postat au vandut macar un material propriu. Tobele suna rau, chitara e prea in fata? asta daca ai vrea sa suni ca pantera sau n-am inteles. Tobele sloppy (desi nu sunt) si chitara in fata e specific genului. Muzica rock in general e o forma de protest, daca ar trebuii sa sune bine, s-a dus dracu toata idea! Multi habar n-au de ce poarta plete si barba. Suna bine, imi place tot, sper sa gasesti ceea ce cauti!
  2. Caut amatori nu profesionisti, nu pt live doar pt jam.
  3. Salut, Caut tobar din SIbiu, si incepator e ok, pentru jam, stilul abordat e depressive black metal/dream-pop fara blast beat-uri. Eu sunt chitarist din Sibiu, ma poti contacta pe skype - dndorian sau PM aici, disponibil 24/7. Nu conteaza varsta! Discutam mai multe la o bere.
  4. LMFAO, oameni astia suna bestial, urmeaza sa lanseze un album, au oferte de concerte/turneu afara si problema ta e locatia lor =)) iti dai seama ca sunt oameni care ar venii din alta tara sa cante cu ei? - Bravo bai, sunati mai bine decat orice trupa din romania la ora actuala!
  5. Oh, ce melodie!!! Bravo oameni buni! Chiar ascultam melodia asta intr-o seara (varianta Zooey Deschanel).
  6. Bravo! e greu sa faci o melodie care sa sune bine in limba romana, voua v-a iesit, cel putin eu asa aud.
  7. Ii fain jocu. Melodia ii bine facuta, nu-i genu meu, da ii bine construita, zic eu. Intro/outro muzica ambientala nu cred ca se intelege prea bine cu metalcore, astia's mai dintr-o bucata, din cate stiu eu.
  8. Foarte fain, bravo! Daca e sa schimbi ceva, schimba tobele, adica fa cumva sa sune mai bine, chitara e ok, nu tre schimbat nimic, suna necro )
  9. Cine ar vrea sa foloseasca o pedala care "suna a trash"?
  10. nymus

    Al cui e riff-ul?

    Doar "Accept" poate fi!
  11. Pana la urma am facut rost de o licenta pt amplitube, a acceptat-o, toate bune, nu mai zice ca expira in nu stiu cate zile, dar aceias problema, nu se "leaga" de chitara mea.
  12. Sunt demo si atat, fara serial fara crack. Se pare ca amplitube expira dupa 8 zile, revalver nu stiu... da nu mai merge nici unu. Se pare ca singura problema era in capul meu, scuze de deranj.
  13. Nu cred, sau?!? dar n-are cum, dupa 3/4 zile? Si nu aminteste nicaieri de vreun "trial".
  14. O noua problema. Folosesc cateva zile amplitube si/sau revalver 3 dupa care nu se mai "lipeste" nimic de sunetul chitari, suna ca si cand nu as avea nici un simulator de amp deschis. Softurile sunt demo. Am mai patit chestia asta acuma cateva zile, am reinstalat windows-ul si a mers, acum s-a frecat iar, sincer nu am chef sa-mi reinstalez windows-u saptamanal. Ce ar putea fi? nu am schimbat nicio setare, nici din soft si nici din ASIO.
  15. Pff, la asta nu m-am gandit. Sa fie de la pamantare? am instalatia electrica veche si fara pamantare. Cand nu ma ascult in casti, suntul iasa pe un amp de vreo 3 w (fosta boxa activa de comp) la care am legat doua boxe de combina, meseriase. Rzistente si se aude bine. Deci pamantarea... ok, ms de idee.
  16. Erau debifate alea, deci e clar... tre neaparat un preamp. O pedala analogica merge? sau o sa fac si acolo figuri pt ca tre sa transforme din analogic in digi, stiu ca si acuma e asa, dar nu stiu cum o sa fie cu pedala... Mai bine cumpar o pedala decat o placa de sunte meseriasa, diferenta de pret e mare pt bugetul meu de criza.
  17. Tre sa ma spovedesc, spun tot. Deci... mi-am luat amplitube metal, am conectat chitara (jackson js20) la comp, am o placa de sunet on-board Realtek alc660, am setat tot asa cum scria pe prima pagina. Mi-am ales un preset(distors) si cand sa incep sa cant si io ceva incepe furtuna, aveam un zgomot de fond extraordinar, dar mie chitara imi suna tot clean, aveam 0% distors ), dar lag deloc sau aproape deloc. Mi-am luat Revalver 3, conectez chitara... la fel lag deloc da aici era distors, destul de bun, cel putin pe mine m-a satisfacut, partial... problema e urmatoarea: aveam si aici un super zgomot de fond si pe langa asta (eu ma auzeam in casti), se auzeau doua chitari ) una pe distors si una pe clean. Stiu ca s-a mai intrebat, dar nu a dat nimeni un raspuns concret, CUM SCAPAM DE "NOISE"?!?
  18. Bravos! Urasc americanii si obiceiurile lor, succes!
  19. Dozele se pot schimba, cand vrei sa achizitionezi o chitara tre sa fi atent care-i mai bine construita si sa aibe hardware bun, la doze tre sa te gandesti ultima data, parerea mea.
  20. Sunet de "Slash" nu scoti cu nicio chitara sub 1000 de ron. Te-ai gandit ca poate chitara nu e chiar asa de rea pe cat e ampu' ? Vrei neaparat sa-ti cumperi alta chitara? mai intai incearca sa conectezi chitara la comp' si joaca'te cu nishte softuri gen Amplitube si poate te razgandesti. Daca chiar vrei "sunet de "Slash" mai aduna bani si intre timp mai invata, o sa-ti zica si altii, mana are un rol destul de important cand vine vorba de ton.
  21. http://www.thomann.de/gb/bc_rich_ironbird.htm Vad ca e mai scumpa decat BC RICH WARLOCK BRONCE. Intrebarea e Ironbird-u` e mai buna sau e mai scumpa din cauza formei? Am vazut ca ironbird-u' are Basswood Body, dar la modelele ieftine nu prea stii ce sa crezi. Deci, e vreo diferenta majora intre chitarile astea? intentionez sa-mi cumpar una, am vazut ca au grif frumos si comod. P.S. am pus mana doar pe Warlock
  22. Nu stiu exact unde sa pun intrebarea asta, dar cred ca aici se potriveste cel mai bine. E adevarata faza cu "free shipping" de pe Music123?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.