www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Iuan Din Deal
Posted

Cand vor fi postate rezultatele?

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Gratisyahu
Posted
asteptam cu sufletul la gura.

chiar si aia care si-au vandut sufletul diavolului. E mare emotia ca nu-ti cunosti competitia...

Guest Iuan Din Deal
Posted

O sa poata fi ascultate piesele si de ceilalti? Adica cei care nu sunt in juriu.

• 1 month later...
Guest manutza
Posted

am 13 ani....mam apucat de o luna....am o chitara acustica numa...da il rog pe prof sa ma lase la electrica....stiu vreo 15 acorduri silent night si inceputu de la sweet dreams :)) are rost sa particip.profu zice ca am talent si face chitarist din mine ca in mai putin de o luna am invetzat 7 cantece....100%diferite......care imi iasa perfect.....are rost sa particip?

Posted

am 13 ani....mam apucat de o luna....am o chitara acustica numa...da il rog pe prof sa ma lase la electrica....stiu vreo 15 acorduri silent night si inceputu de la sweet dreams :)) are rost sa particip.profu zice ca am talent si face chitarist din mine ca in mai putin de o luna am invetzat 7 cantece....100%diferite......care imi iasa perfect.....are rost sa particip?

Concursul s-a terminat.

Premile s-au dat.

Desi daca nu ma insel mai e un premiu.