www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Flame

Recommended Posts

Posted (edited)

In plus, fata de ceea ce a zis Eugen (intradevar e incomod de cantat in pozitia asezat), aceste chitari la inceput suna bine, dar apoi dupa 1-2 ani, sunetul se altereaza considerabil, din cauza modificarilor inegale pe care le sufera ansamblul lemn/compozit.

Cel putin asta se intampla frecvent la modele entry level din gama Ovation.

La o copie Ovation... cu siguranta si mai frecvent.

Later edit: acum depinde intre ce si ce oscilezi.

Edited by Bleeding Riff
Guest ins00mnia
Posted

Scuzati pentru problema cu link-ul.

Sunt si modele cu spatele drept.

Sa inteleg ca nu recomandati? Eu cant de un an si o fac pentru mine,de distractie... :)

Posted
Scuzati pentru problema cu link-ul.

Sunt si modele cu spatele drept.

Sa inteleg ca nu recomandati? Eu cant de un an si o fac pentru mine,de distractie... :lol:

In comparatie cu o Hora... o recomand :)

Acum nu pot sa zic eu nici pro nici contra... are si avantaje chitara aceasta, printre care o actiune joasa (in mod normal) si un griff mai subtire, mai "prietenos".

Dar ti-am prezentat dezavantajele ca sa nu ai apoi surprize neplacute... sa sti cu ce pleci la drum.

Guest ins00mnia
Posted

Si mai am o intrebare. Am o chitara Reghin Apollo cu 12 corzi,e in stare buna,are gatul drept...dar imi lipsesc niste componete:un saddle,un nut si ar trebui schimbate si cheitele...Se merita sa o fac? Din cate stiu ,cu cat o chitara este mai veche,cu atat se aude mai bine..am dreptate?

Posted (edited)
Si mai am o intrebare. Am o chitara Reghin Apollo cu 12 corzi,e in stare buna,are gatul drept...dar imi lipsesc niste componete:un saddle,un nut si ar trebui schimbate si cheitele...Se merita sa o fac? Din cate stiu ,cu cat o chitara este mai veche,cu atat se aude mai bine..am dreptate?

Asa este daca e vorba de chitara din lemn masiv.....

Apollo daca vrei ti-l "reanimez" eu... daca esti din Bucuresti.

Edited by EugenRo2001
Guest ins00mnia
Posted

Din pacate nu sunt din Bucuresti...

Multumesc pt raspunsuri.

• 6 years later...
  • 1 year later...
Posted

Ati putea sa ma ajutati cu o parere despre aceasta chitara: https://www.fly-music.ro/chitare-clasice-3-4/18309-chitara-clasica-flame-cg-821-wh.html

Vreau sa-i cumpar fetei in varsta de 8 ani, e la primele ore de chitara si nu as vrea sa investesc prea mult fiind la inceput. Multumesc!

• 1 year later...
Posted

@Nicu_Sandru_flute_guitare, ți-a explicat vreodată cineva conceptul de gravedigging?

Apoi lămurește o chestie: cum este Hora "de departe mult mai bună" dacă 10 minute mai târziu spui că "din 10 chitare 6 au griful strâmb"?! :lol: Sau nu te refereai la chitare ci la marca în sine, că-ți place brand-ul "Hora", care—vorba bardului—e sublim, dar lipsește cu desăvârșire?

• Like 1
  • Haha 1