Guest ins00mnia Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 A auzit cineva de chitari Flame? http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-ch...-rb-302-ce.html Daca da,ce parere aveti despre ele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-ch...-rb-302-ce.html asta era linku,si nu,arata extrem de ciudat. Asta ii electro-acustica probabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 (edited) Dupa cum arata e o copie Ovation, bowl-back, cu spatele material compozit - plastic plus altele Nu am tinut in mana dar din ce am citit e incomoda de canatat in pozitia asezat din cauza spatelui rotunjit. Edited July 21, 2010 by EugenRo2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleeding Riff Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 (edited) In plus, fata de ceea ce a zis Eugen (intradevar e incomod de cantat in pozitia asezat), aceste chitari la inceput suna bine, dar apoi dupa 1-2 ani, sunetul se altereaza considerabil, din cauza modificarilor inegale pe care le sufera ansamblul lemn/compozit. Cel putin asta se intampla frecvent la modele entry level din gama Ovation. La o copie Ovation... cu siguranta si mai frecvent. Later edit: acum depinde intre ce si ce oscilezi. Edited July 21, 2010 by Bleeding Riff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ins00mnia Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Scuzati pentru problema cu link-ul. Sunt si modele cu spatele drept. Sa inteleg ca nu recomandati? Eu cant de un an si o fac pentru mine,de distractie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleeding Riff Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Scuzati pentru problema cu link-ul.Sunt si modele cu spatele drept. Sa inteleg ca nu recomandati? Eu cant de un an si o fac pentru mine,de distractie... In comparatie cu o Hora... o recomand Acum nu pot sa zic eu nici pro nici contra... are si avantaje chitara aceasta, printre care o actiune joasa (in mod normal) si un griff mai subtire, mai "prietenos". Dar ti-am prezentat dezavantajele ca sa nu ai apoi surprize neplacute... sa sti cu ce pleci la drum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ins00mnia Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Si mai am o intrebare. Am o chitara Reghin Apollo cu 12 corzi,e in stare buna,are gatul drept...dar imi lipsesc niste componete:un saddle,un nut si ar trebui schimbate si cheitele...Se merita sa o fac? Din cate stiu ,cu cat o chitara este mai veche,cu atat se aude mai bine..am dreptate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 (edited) Si mai am o intrebare. Am o chitara Reghin Apollo cu 12 corzi,e in stare buna,are gatul drept...dar imi lipsesc niste componete:un saddle,un nut si ar trebui schimbate si cheitele...Se merita sa o fac? Din cate stiu ,cu cat o chitara este mai veche,cu atat se aude mai bine..am dreptate? Asa este daca e vorba de chitara din lemn masiv..... Apollo daca vrei ti-l "reanimez" eu... daca esti din Bucuresti. Edited July 23, 2010 by EugenRo2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ins00mnia Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Din pacate nu sunt din Bucuresti... Multumesc pt raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medina Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 A auzit cineva de chitari Flame? http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-ch...-rb-302-ce.html Daca da,ce parere aveti despre ele? Eu am de cativa ani buni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Ati putea sa ma ajutati cu o parere despre aceasta chitara: https://www.fly-music.ro/chitare-clasice-3-4/18309-chitara-clasica-flame-cg-821-wh.html Vreau sa-i cumpar fetei in varsta de 8 ani, e la primele ore de chitara si nu as vrea sa investesc prea mult fiind la inceput. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Ideal e sa vorbiti cu profesorul. Si sa va ajute la o alegere. Altfel exista o sansa semnificativa sa va alegeti cu un instrument care sa ii ingreuneze copilului invatarea, posibil si sa-o indeparteze de muzica. Situatie in care ati aruncat banii respectivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Bună seara ! Chitara Flame...bani aruncați pe fereastră...Eu prefer Hora de la Reghin, sigur ca prefer alte mărci, Hora este de departe mult mai bună Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 @Nicu_Sandru_flute_guitare, ți-a explicat vreodată cineva conceptul de gravedigging? Apoi lămurește o chestie: cum este Hora "de departe mult mai bună" dacă 10 minute mai târziu spui că "din 10 chitare 6 au griful strâmb"?! Sau nu te refereai la chitare ci la marca în sine, că-ți place brand-ul "Hora", care—vorba bardului—e sublim, dar lipsește cu desăvârșire? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Ai dreptate, reformulez : Sunetul că timbru al chitarei Hora este mult mai bun decât Flame, Maxine, Delson, etc., au cutia de rezonanță mult mai bună, dar trebuie aleasă cu atenție, deoarece, chiar și după 30 de ani mai sunt probleme...Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts