www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intrebare...


hades
 Share

Recommended Posts

Întrebarea fireascã ar fi "ce vrei sã faci cu el", evident, caz în care am putea evalua dacã ți-ar fi mai potrivit un SLR, bridge, EVIL sau poate ceva pe format mediu.

Dacã vrei sã-ți iei DSLR doar ca sã-i pui un superzoom pe el ºi gata recomand ºi eu un bridge. Dacã ai ceva deja ºi vrei sã faci upgrade probabil e mai bine sã aºtepți pânã se mai dezvoltã EVIL-urile sau se mai ieftinesc al' de 550D.

Link to comment
Share on other sites

Te cred, am umblat putin cu 500 si mi sa parut aparatul perfect :) va fi primul meu slr, nu cred ca voi fi nemultumit dar mai multi bani de atat nu as da. M-am tot documentat si m-am tot uitat pe rewiev-uri pe diferite site-uri si am vazut numa de bine despre 350.

 

 

Toata stima !

 

 

Ps: imi poti spune in mare despre ce imbunatatiri este vb?

Link to comment
Share on other sites

Sistem anti-dust, LCD mult mai mare ºi cu coating antireflex ºi senzor, interfața mai bunã (nu tre' sã apeºi OK dupã ce schimbi un parametru, which gets boring really fast), histogramã pe canale, plus upgrade-ul general la autofocus, rezoluție, buffer º.a.m.d.

http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS400D/page3.asp

Link to comment
Share on other sites

Intretinerea lui cere atentie, si daca are rezolutie mare si vrei sa il folosesti la potential maxim, vorba lui Vektor, ai nevoie de carduri, stativ, ghiozdan pentru protectie (sormea a dat 200 ron pe unul), plus obiectivele care sunt importante, mai sunt si filtrele care costa mult, acumulator de rezerv...etc.

Eu raman la parerea ca nikon este cel mai bun, eu am d40 iar sormea are d90 si am reusit sa fac comparatie si cu doua cannon dslr.

Link to comment
Share on other sites

Nu ca as fi incapatanat dar m-ati convins sa imi iau os 350D la pretul de 900 ron (SH are aprox 1 an vechime.) Pachetul contine body+obiectiv 18-55mm+card CF Ultra 133x 1 GB + incarcator, cabluri AV/USB, carti, software, cutie+Geanta Kodak top loader.

 

Asta este pachetul, suficient pentru inceput dar nici nu trag speranta sa mai cumpar ceva pentru el, poate doar un card de 8Gb.

Link to comment
Share on other sites

Guest EvilCat

De ce nu iti iei din asta daca nu planuiesti sa iti mai cumperi alte chestii pentru aia http://www.compari.ro/aparate-foto-c40/fuj...5700-p13997268/ ?

 

 

E o camera destul de buna din categoria compactelor [ ma rog, se zice ca defapt ii in categoria 'super-zoom' dar whatever], are setari aproximativ ca la un dslr. Daca stii sa o folosesti cum trebuie scoate poze geniale.

 

Sau ce, crezi ca totul se invarte in jurul Dslr-urilor? Am vazut si fotografi foarte prosti cu Dslr si unii foarte buni facand pe camere mai proaste decat asta de sus.

 

 

Ma rog, tu faci ce vrei, am dat un sfat. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.