hades Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Noroace ! O sa fiu cat se poate de scurt... Aveti idee daca gasesc pe undeva un d/slr body+primul obiectiv pe la vreo 200-250 eur? daca da rog ceva indicatii. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgil Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Noroace !O sa fiu cat se poate de scurt... Aveti idee daca gasesc pe undeva un d/slr body+primul obiectiv pe la vreo 200-250 eur? daca da rog ceva indicatii. Multumesc! okazii.ro sau olx .ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Nikon d40 e cam 1400 ron nou, eu atat am dat pe el, gasesti un pret incadrat nevoilor tale doar la mana a doua. Vezi daca exista vre-un forum foto, din Romania si daca au sectiunea vanzare/cumparare. Spor la cumparaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 canon 400d sh.. dar probabil trebuie sa urci spre un 300 euro 350d gasesti fara probleme dar e deja prea slab comparat cu ce exista acum nou iti iei un bridge mai degraba.. uite un exemplu http://www.okazii.ro/catalog/37874704/Cano...cumulatori.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Întrebarea fireascã ar fi "ce vrei sã faci cu el", evident, caz în care am putea evalua dacã ți-ar fi mai potrivit un SLR, bridge, EVIL sau poate ceva pe format mediu. Dacã vrei sã-ți iei DSLR doar ca sã-i pui un superzoom pe el ºi gata recomand ºi eu un bridge. Dacã ai ceva deja ºi vrei sã faci upgrade probabil e mai bine sã aºtepți pânã se mai dezvoltã EVIL-urile sau se mai ieftinesc al' de 550D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 am gasit un canon 350d la "cutie" si il iau pentru ca nu vreau sa ma duc pana in 1300 ron Multam de replay-uri PS: ce fac cu el? sincer acum nu am de facut poze decat mobilul, nu vreau sa trag profi dar e bun la casa omului un slr (cred) Toata stima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Crezi? Ai sã vezi ce comod e sã faci poze la munți, flori ºi cãței cu o camerã de 3 ori mai mare, mai grea ºi mai scumpã decât îți trebuie. În plus, orice sãpunierã amãrâtã ºtie sã tragã ºi video. 350D chiar n-aº recomanda, odatã cu 400D au venit îmbunãtãțiri semnificative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Te cred, am umblat putin cu 500 si mi sa parut aparatul perfect va fi primul meu slr, nu cred ca voi fi nemultumit dar mai multi bani de atat nu as da. M-am tot documentat si m-am tot uitat pe rewiev-uri pe diferite site-uri si am vazut numa de bine despre 350. Toata stima ! Ps: imi poti spune in mare despre ce imbunatatiri este vb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Sistem anti-dust, LCD mult mai mare ºi cu coating antireflex ºi senzor, interfața mai bunã (nu tre' sã apeºi OK dupã ce schimbi un parametru, which gets boring really fast), histogramã pe canale, plus upgrade-ul general la autofocus, rezoluție, buffer º.a.m.d. http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS400D/page3.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Iti multumesc pentru informatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 sprijin si eu ideea ca ar merita sa faci un efort pt 400d. imprumuta un aparat pana faci rost de diferenta pana la un model decent dupa standardele de azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Tu esti convins ca vrei si iti permiti un dSLR ? Chiar ai ce face cu unul ? Ai tinut cont de faptul ca dupa ce iei body-ul, o sa vrei obiective, stative, battery grip-uri, telecomenzi, filtre, huse, caseuri, produse de curatat, baterii, flashuri, carduri si naiba mai stie ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Intretinerea lui cere atentie, si daca are rezolutie mare si vrei sa il folosesti la potential maxim, vorba lui Vektor, ai nevoie de carduri, stativ, ghiozdan pentru protectie (sormea a dat 200 ron pe unul), plus obiectivele care sunt importante, mai sunt si filtrele care costa mult, acumulator de rezerv...etc. Eu raman la parerea ca nikon este cel mai bun, eu am d40 iar sormea are d90 si am reusit sa fac comparatie si cu doua cannon dslr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 sormea a dat 200 ron pe unul) Stai liniºtit cã gãseºti ºi la 1500: http://www.f64.ro/lowepro-super-trekker-aw-ii-black.html ªi da, la obiective te-ai gândit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Nu ca as fi incapatanat dar m-ati convins sa imi iau os 350D la pretul de 900 ron (SH are aprox 1 an vechime.) Pachetul contine body+obiectiv 18-55mm+card CF Ultra 133x 1 GB + incarcator, cabluri AV/USB, carti, software, cutie+Geanta Kodak top loader. Asta este pachetul, suficient pentru inceput dar nici nu trag speranta sa mai cumpar ceva pentru el, poate doar un card de 8Gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 De ce nu iti iei din asta daca nu planuiesti sa iti mai cumperi alte chestii pentru aia http://www.compari.ro/aparate-foto-c40/fuj...5700-p13997268/ ? E o camera destul de buna din categoria compactelor [ ma rog, se zice ca defapt ii in categoria 'super-zoom' dar whatever], are setari aproximativ ca la un dslr. Daca stii sa o folosesti cum trebuie scoate poze geniale. Sau ce, crezi ca totul se invarte in jurul Dslr-urilor? Am vazut si fotografi foarte prosti cu Dslr si unii foarte buni facand pe camere mai proaste decat asta de sus. Ma rog, tu faci ce vrei, am dat un sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts