Guest Gady_paul Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Pana acum foloseam ca VSTi-uri Plugsound box si virtual guitarist...si aveam cam tot ce imi doream. Acum am trecut pe windows 7. Stie cineva niste VSTi-uri care sa fie bune...si care sunt compatibil pe W7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 AR trebui sa mearga si pe windows7. Ai testat si ai avut probleme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 pana acum eu nu am intalnit niciun VSTi care sa nu mearga in W7. tot ce merge pe XP merge fara prbl si in W7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkbass Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 idem Alin inca nu am gasit probleme merg toate perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Plugsound box si virtual guitarist nu merg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 unele mai vechi nu merg.. desi compatibilitatea e buna. poate ti se trage de la 64 de biti ? am chestii care nu vor nici pe xp64 eu sincer am trecut prin toate si tot la xp32 am ajuns... si am 4gigi, deci vreun giga sta degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 So-ul e pe 32 de biti. Pmi puteti da niste exemple de vst-iuri mai complexe (adica cu cat mai multe instrumente) care merg pe w7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 daca vrei 32 de biti nu vad de ce te complici cu win 7.. papi memorie aiurea. vst-uri sunt o gramada dar nu stiu ce intelegi prin 'multe instrumente'.. ia la rand www.kvraudio.com si vei gasi tot ce exista. daca vrei ceva gen GM incepe cu Bandstand de la Native Instruments. fa-ti rost de o 'orchestra virtuala' gen Garritan/Kirk Hunter/Vienna/EWQL, un sintetizator sanatos (Absynth/Sylenth1/Z3ta+/Rapture/sunt cu zecile cele bune plus cele la gramada) si o colectie de tobe (EZ drummer, Addictive Drums, Battery) si ai o baza pt orice tip de sunet ti-ai dori. Ca all-in-one workstation poti incerca Cakewalk Dimension pro. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 prin multe instrumente adica de exemplu plugsound box are vreo 3000 de instrumente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Dezgrop un pic topicum acesta pentru ca am o problema...de alta natura ca-i drept...dar tot cu instrumentele. Deci...povestea incepe cu un slide. Nu prea vreau sa apelez la pitch...asa ca ma gandeam la un portamento. Numai ca singurul portamento care suna cum as vrea e la strytus (din Fruty Loops) si nu are niste instrumente prea reusite (ma intereseaza in special pe chitara electrica cu distort). Am incercat (la recomandarea de mai sus) dimension pro (foarte bun printre altele) dar in care singura metoda de portamento e reducerea vocilor la 0...si nu modifica timpul de portamento...deci...nu suna prea bine. Am incercat si Rapture...care...desi are functia de portamento...pastraza nota de baza. Practic prin portamento vreau sa obtin un efect de slide. Aveti vreun sfat ce as putea sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Dezgrop un pic topicum acesta pentru ca am o problema...de alta natura ca-i drept...dar tot cu instrumentele. Deci...povestea incepe cu un slide. Nu prea vreau sa apelez la pitch...asa ca ma gandeam la un portamento. Numai ca singurul portamento care suna cum as vrea e la strytus (din Fruty Loops) si nu are niste instrumente prea reusite (ma intereseaza in special pe chitara electrica cu distort). Am incercat (la recomandarea de mai sus) dimension pro (foarte bun printre altele) dar in care singura metoda de portamento e reducerea vocilor la 0...si nu modifica timpul de portamento...deci...nu suna prea bine. Am incercat si Rapture...care...desi are functia de portamento...pastraza nota de baza. Practic prin portamento vreau sa obtin un efect de slide. Aveti vreun sfat ce as putea sa fac? Au unele DAW -uri plugin grafic pitch control .Cum desenezi tu asa se va schimba inaltimea ,nu stiu cat de natural a suna dar efectul este OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Stiu de acel pitch control...numai ca apar 2 probleme. 1. Nu e prea sigur (adica nu pot sa spun exact ca ajung la o anumitã nota) 2. E prea brusc. Efectul perfect ar fi portamento...numai ca nu gasesc un plug-in care sa stie asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Încearcã cu pitch bend de la Sony (vine cu Sound Forge). Portamento e prin definiție trecerea aproximativ liniarã de la o notã la alta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Portamento e un efect audio...si o functie midi realizata cu cc5 si cc65. Numai ca nu gasesc plug-inuri care sa aiba implementata aceasata functie...altfel...acele cc trimit date degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Stiu de acel pitch control...numai ca apar 2 probleme.1. Nu e prea sigur (adica nu pot sa spun exact ca ajung la o anumitã nota) 2. E prea brusc. Efectul perfect ar fi portamento...numai ca nu gasesc un plug-in care sa stie asta. Asta de unde le scoti ? poti seta exact cat sa creasca sau sa scada si functia dinamica grafic ce ace este sufiucient de precisa caci te intereseaza. inceputul si sfarsitul ce se poate seta din semiton in semiton exact. Soundforge plugin ,In Adobe /CoolEdit trebuie sa fie , dar si altele mai sunt .Nu mai tin minte exact caci n-am mai folosit demult.Dupa activa ani de inregistrat am vazut ca nu se pot canta live aranjamentele facute cu trackere si softsynth ...etc.Asa ca de mai multi ani am reinceput sa cant mai mult doar cu chitara fara prea multe ''decoratii'' ce nu are cine sa le cante cu mine live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Asa e (folosesc nuendo) dar...nu doresc o crestere din semiton in semiton..ci o crestere lina...care e fix efectul de portamento si care am spus cum se activeaza mai sus. Prin acel nu e prea sigur...am vrut sa spun ca acolo imi da o valoare care cred ca sunt cents (sutimi de semiton)...cu care e foarte greu sa fac un slide la distanta mare. Ce e acest portamento de care tot zic? daca ii dau 2 note midi cu legato face automat slide de la una la cealalta. Asa e foarte simplu si foarte exact...dar nu vor plug-inurile Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 in cel mai rau caz iei un sintetizator si ii pui un automation pe un control de pitch.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gady_paul Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Numai ca asa suna mai mult a bend decat a slide. Va multumesc mult pentru raspunsuri...dar eu caut un plug-in care stie portamento...nu solutii sa obtin un efect de slide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts