Guest Samo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 De ceva vreme ma tot uit dupa un procesor decent. Am un buget de 1000 RON, iar dupa multe cautari si sfaturi primite, m-am rezumat la Vox Tonelab LE si Boss GT-6 sau GT-8. Aici totusi e o alegere dificila. Cunosc oameni cu GT-8 si GT-6 care sunt foarte multumiti de procesoarele lor, insa as prefera sa ma interesez si despre acest Tonelab. Oferta suna tentanta datorita acelei lampe din procesor. Chitara pe care cant e un Ibanez RGT42dx(desi nu stiu daca are o relevanta prea mare) Cant foarte multe chestii clasice(Black Sabbath, AC/DC, Scorpions s.a.m.d). Daca ar mai fi vreo alta alternativa, sunt dornic sa o ascult. Multumesc anticipat!
Guest Samo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ce amp folosesti ? In general un Fender Frontman 15g . Va fi schimbat cat de curand insa cu ceva mai "tare".
vektor Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 TONELAB ! Are mai pune milioane de setari, dar tot ce face, face bine.
Vladimir Tepes Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hai cu +1 TONELAB ! Are mai pune milioane de setari, dar tot ce face, face bine.
FiveseveN Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Totuºi nu te lãsa orbit de acea lampã ªi orice ai lua, învațã sã-l foloseºti.
Blackthorn Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tonelab suna mai natural si este mai usor de folosit. Seria GT este destul de greoaie ca mod de lucru, iti ia ceva timp pana faci un ton bun. Intre GT6 si GT* imi place mult mai mult cum suna primul.
Guest Samo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Multumesc pentru sfaturi! Tonelab sa fie!
ebh Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Intereseaza-te si de un rp500 de la digitech, s-ar putea sa iti placa. http://guitarshop.ro/produs.php?pid=576
Recommended Posts