Guest david_stevevai4ever Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Va ro frumos postati niste taburi de guitar pro sau tab simplu cu game in genul do major,re major etc. Pt ca toate cantecele tin de o gama sau 2 in cazuri de schimbari de ritm ca la fur elise de beethoven. Imi trebuiesc pur si simplu gamele ca sa improvizez plimbandu-masi incercand sa compun in acea gama pe grif. Nu le gasesc, va rog asjutati-ma. Stiu singura gama dintr-o revista do-major. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tase Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://www.all-guitar-chords.com/ google e prietenul tau !
Cosu Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nu e asa de simplu cum spui tu acolo dar .... http://www.looknohands.com/chordhouse/guitar/index_rb.html
Guest wolverine Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Poate asa te ajuta daca nu te descurci cu site-urile respective. Gamele sunt extrase de pe http://www.all-guitar-chords.com/ Ca info: Ionian = major Aeolioan = minor In fisierul "Formule game.doc" T=ton; S=semiton; 3S=3 semitonuri. Chestia cu acordurile de sub fieecare gama poti sa o ignori, este o chestie de info, care ar fi bine sa pui mana pe teoria muzicala ca sa o intelegi De asemenea ai si un fisier cu acorduri. Gasesti acolo cele mai utilizate pozitii. Bafta la studiu
Guest david_stevevai4ever Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 multumesc, de ceva vreme am inceput sa aud dezacordurile si tata imi spune ca toate cantecele sunt intr=o gama anume, multumesc de ajutor!Respect.
karpi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Va ro frumos postati niste taburi de guitar pro sau tab simplu cu game in genul do major,re major etc. Pt ca toate cantecele tin de o gama sau 2 in cazuri de schimbari de ritm ca la fur elise de beethoven. Imi trebuiesc pur si simplu gamele ca sa improvizez plimbandu-masi incercand sa compun in acea gama pe grif. Nu le gasesc, va rog asjutati-ma. Stiu singura gama dintr-o revista do-major. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!! cauta pe net GOOGLE ......Guitar Books Free Sunt mai multe carti pentru diferite nivele de pregatire si diferite stiluri/genuri. Studiaza in prealabil partea teoretica macar atat ca sa cunosti denumirile de baza . Ton Tonalitate Gama Acord armonie Progresie armonica ca sa nu intrebi gresit sau sa nu intelegi gresit despre ce se explica in materialele ce le vei gasi . Ptr inceput este bine si sa faci rost de manualele de muzica din scala generala ,in acestea gasesti bazele cautate. In metodele de chitara la inceput exista partea teoretica de baza . Cauta si Wiki rgc.ro vei gasi carti/metode de chitara .
_sanya Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Va ro frumos postati niste taburi de guitar pro sau tab simplu cu game in genul do major,re major etc. Pt ca toate cantecele tin de o gama sau 2 in cazuri de schimbari de ritm ca la fur elise de beethoven. Imi trebuiesc pur si simplu gamele ca sa improvizez plimbandu-masi incercand sa compun in acea gama pe grif. Nu le gasesc, va rog asjutati-ma. Stiu singura gama dintr-o revista do-major. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca ai ambitii de muzica clasica cautal un prof de muzica clasica , altfel ce cautai e aici http://www.prochitara.go.ro/lectii.htm ...
Vladympv Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 cu maxima amabilitate, poate nu le-ai cautat bine daca nu le gasesti in guitar pro exista aceasta optiune si extrem de intuitiv ...adica ai acea iconita - imagine fretboard - undeva in partea drepta sus (la gp5 cel putin asa e) dai frumos click pe el - selectezi din fereastra Scales si acolo alegi ce vrea inimioara ta - iar apoi iti afiseaza pozitiile pe tot fretboard -ul pentru gama respectiva si le poti exersa pana te saturi :-P in plus acel http://www.all-guitar-chords.com/ e excelent! ai optiune de a selecta progresii de acorduri, iti spuen cu ce game/moduri merg etc spor! Va ro frumos postati niste taburi de guitar pro sau tab simplu cu game in genul do major,re major etc. Pt ca toate cantecele tin de o gama sau 2 in cazuri de schimbari de ritm ca la fur elise de beethoven. Imi trebuiesc pur si simplu gamele ca sa improvizez plimbandu-masi incercand sa compun in acea gama pe grif. Nu le gasesc, va rog asjutati-ma. Stiu singura gama dintr-o revista do-major. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lightfrets Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Vezi ca ai toate gamele in guitar pro daca nu stiai.
_sanya Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 daca stii regulile poti sa descrii orice gama majora, minora, armonice, pentatonice etc... vezi ca pana nu itrti in detalii totul pare simplu dar e foarte mult de invatat ce nu vezi daca nu intri detaliat in teorie (doar daca vrei sa stii ce faci cand canti) ...
Recommended Posts