hihi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Am si eu o intrebare.. warnurile date nu se scot niciodata ? Am primit si eu 10% warn acum 3 luni (pentru offtopic si bagare in seama ) si de atunci nu l-a scos nimeni. Si ma seaca. Asa ca, administratorilor, va rog frumos
Guest drackush Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Da ce e cu warn-ul ala care apare mai jos de avatar? E la 0%... Sincer nu stiu care e faza ca nu tin minte sa fi facut vreodata ceva rau...
jules Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 fiecare user il vede in profil. daca e 0% e bine, inseamna ca n-ai nici un avertisment
malex Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 (edited) fiecare user il vede in profil fiecare user si-l vede din profil sau in oglinda cum ce/pe cine? ...best friend ever ...iar m-am prostit Edited April 8, 2006 by malex
Guest mateiutzu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 chiar ... cand se scot warnurile ? de curiozitate ... nu ca m-ar deranja in mod excesiv ... da' sunt curios dupa ce criterii se hotaraste stergerea warnului.
Susceptor Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 fie de craciun/paste/sarbatori, fie cand demonstrezi ca esti cuminte, fie cand are chef nenea admin/moderator (rog sa fiu corectat daca am gresit)
izua Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 eu imi port warn-ul cu mandrie si io l-as fi purtat, daca ar fi fost de flame da eu am atasat o chestie dintr-un clip. (erau defapt 3 bucati din clip, sper ca nu meritam 3 ) revenind ontopic - si pe mine m-ar tenta scoaterea warnului. nu ca l-ar vedea cineva
marcel Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ash vrea shi io unu... gata..am rezolvat..am 20 % si sunt mandru
marcel Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bun..se pot scoate ratingurile mele??...m-am saturat..nu pot respira...nu pot trai, nu pot manca, nu pot munci, nu pot ****..mda..deci ??..cosuuu..cearnyy...se poate??...aaaa..nu pot bea (grav)...
George M. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eu habar n-am ce-i ala uarn (warn), pt ce se da si cu ce afecteaza
Guest p_aciulea Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 fa 3 prostii una dupa alta si o sa vezi cu ce te afecteaza... prea mult nu te va afecta, decat iti vei lua ban
Guest leishman Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Sunt convins ca lumea comenteaza si acolo. Mai ales hoarda de tinerei care mi-au sarit in cap ieri. Problema e ca din moment ce inca nu am acces la aceasta, nu pot posta si punctul meu de vedere, adica e unfair. Daca ajung vreodata la 40 de posturi, poate postez si eu, chiar daca subiectul nu o sa mai fie de interes pana atunci.
Geiger Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 aaaa.. mi-l scoate si mie careva pe al meu? am fost acid cand am atacat pe cineva.. a spus ca suntem manelisti si i-am spus sa-si bage impresiile dans le coeur Mi-ar placea un cazier curat
Guest domnul Rig Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Si eu imi port ratingul (1) cu mandrie, fiindca stiu ca a fost capatat in numele marelui Satan.
cearny Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Trebuie sa faci fapte bune pentru comunitate daca vrei sa fii absolvit de aceasta. Dixit.
Recommended Posts