Guest Al3x Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ceva mai ieftin exista? Eventual vreo jucarioara chinezeasca de pe ebay? Repet, nu vreau cine stie ce sound effect, ba chiar vreau sa fie pe clean, doar ca nu doresc sa se auda bazaituri si zgomot de fond...
FiveseveN Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Mai mult de atât nu prea se poate. Acea jucărie include: Preamplificator pt. chitară (liniar, nu efect!). Interfață audio ASIO duplex. Mini-amplificator și ieșire pentru căști. Crede-mă că dacă ar fi putut Behringer s-o facă mai ieftin ar fi făcut-o. Acum, nu e foarte clar ce-ți trebuie ție. Vrei doar să monitorizezi chitara prin boxe active, fără efecte? Pentru asta n-ai nevoie de calculator, interfață, etc. Doar de preamp. Asta se poate face mai ieftin. De fapt n-ar fi un cost suplimentar semnificativ dacă adaugi și efect de distorsiune unui astfel de preamp. Și există așa ceva: În varianta name brand se cheamă Vox Amplug, în varianta store brand se cheamă Harley Benton Jackamp. E precis același produs. 1
'mnezău Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Ceva mai ieftin exista? Eventual vreo jucarioara chinezeasca de pe ebay? Repet, nu vreau cine stie ce sound effect, ba chiar vreau sa fie pe clean, doar ca nu doresc sa se auda bazaituri si zgomot de fond... http://www.ebay.co.u...=item336d1b978c Asta e exact aia de la Behringer, facuta de niste Chinezi ispraviti. Despre functionalitate nu stiu ce sa zic, dar am citit ca lumea a folosit cu succes dracia asta. Edited January 14, 2012 by Gojira
FiveseveN Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 LOL. I must stand corrected, atunci Se pare că Behringer (și magazinele de desfacere) reușesc să fie și zgârciți și lacomi.
Guest Al3x Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Suna tentant jucaria aia de pe ebay. Ma intreb cat de fidel copiaza Behringerul ala Posibil sa-l cumpar diseara daca nu gasesc altceva... deci sa inteleg ca jucarioara aia se intelege bine cu Amplitube si Guitar Rig, chiar daca nu am o placa de sunet performanta, ci una on-board fara suport ASIO?
Deenman Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Jucarioara aia nu are treaba cu placa ta de sunet daca doresti. Are un loc unde bagi chitara si are un loc pentru casti/boxe . e asa cum a zis 57 o placa de sunet dedicata. Comanda jucaria aia cu 15 lei sau cat o fi si spune-ne si noua cum e.
FiveseveN Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ai în bucătărie o tigaie veche, zgâriată, vai de capul ei. Îți cumperi alta, nouă. Poți face mâncare cu ea chiar dacă o ai și pe aia veche?
leo987 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 O cumperi ...deseara si iti ajunge peste o luna. Cam asa vin chinezariile. Si e free shiping doar pt doua lire?
Guest Al3x Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Cum adica free shipping pt. 2 lire? daca e free nu mai platesti. Costa intre 11-13$ cu transport inclus si gratuit. LE: am cumparat-o azi. 11.98$ O sa ajunga cam in 15-20 zile. Va spun atunci daca e ok Edited January 14, 2012 by Al3x
karpi Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Ceva mai ieftin exista? Eventual vreo jucarioara chinezeasca de pe ebay? Repet, nu vreau cine stie ce sound effect, ba chiar vreau sa fie pe clean, doar ca nu doresc sa se auda bazaituri si zgomot de fond... Leaga carcasa PC-ului la o pamantare. Daca mai ai zgomot si dupa ce ai legat l apamant ..alta-i buba. Zgomot pricum o sa ai daca dai gain prea mare . In unele cazuri poti folosi noise gate ...dar ... Cel mai bine un Zoom G1 XN ( ce are si pedala de expressie ) 350 Ron . La pretul asta este cel mai performant multiefect.. PC-ul sa-l folosesti pana nu ai ceva ca lumea ca sa exersezi sa inregistrezi si mixezi un demo, Placi de sunet ptr chitara au " efecte hardware "onboard , distorsul de obicei nu-i OK ( nu am inteles de ce ) , Nu cheltui nici bani si nici timp pe efecte realtime "soft" este o pierdere de timp si de bani .Pe neobservate arunci banii pe fereastra . PC-ul nu-i ptr audio .Doar de nevoie pana inveti si pana ai bani sa cumperi un recorder multimix digital standalone. Maudio si E-MU au placi ca lumea ce au si efecte "reale " ...cam 400 Ron ets eo placa mai ieftina .. Cu zgomtul o sa inveti cum sa reglezi ..mai citesti cteva nopti rgc.ro posturile cu titlul tip " help , ajutor zgomot ..." Edited January 15, 2012 by karpi
Doctor X Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Cum adica free shipping pt. 2 lire? daca e free nu mai platesti. Costa intre 11-13$ cu transport inclus si gratuit. LE: am cumparat-o azi. 11.98$ O sa ajunga cam in 15-20 zile. Va spun atunci daca e ok Sper sa ai noroc si sa-ti ajunga acasa. Apoi sa si functioneze. Si daca functioneaza, sa te tina macar un an. Macar la Behringer stiai producatorul si aveai doi ani garantie.
FiveseveN Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Producător e cu siguranță același. Și probabil e produs de Behringer dar vândut sub brand general. Sau invers, brand-uit ulterior de la Behringer și ăsta de pe eBay e OEM-ul. Dar la ce fabrici are Uli în China nu cred c-ar fi fost mai convenabilă a doua variantă.
Doctor X Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Producător e cu siguranță același. De unde atata siguranta?
FiveseveN Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Mă pot înșela, desigur. Dar ce ți se pare varianta mai probabilă?: Un singur producător din China face acest produs și diferența dintre cel anonim și cel brand-uit Behringer e un pigment în plasticul carcasei și o serigrafie sau ștampilă care costă sub un cent pe produs. Doi producători independenți din China fac produse similare, caz în care unul ar fi trebuit să-i fure celuilalt atât layout-ul PCB-ului cât și matrițele pentru carcasă și sitele pentru serigrafie. În plus: http://witglobal.com...+Interface.html Edited January 15, 2012 by FiveseveN
Doctor X Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Credam ca ai ceva "inside information". Oricum, nu as arunca nici macar 12 dolari pe un produs nou fara sa-i stiu provenienta si fara sa am niciun fel de garantie. Mai ales cand gasesc "originalul" in tara la un pret rezonabil, disponibil pentru proba si cu 2 ani garantie.
Guest Al3x Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Azi am dat comanda(pe la 2AM), acum pe ebay scrie ca mi-a fost trimis. Se misca repede chinezu'. Ideea e urmatoarea: m-am documentat vreo 2 ore pe net despre interfata asta si se pare ca are acelasi hardware ca Behringerul, mai mult, cand bagi Guitar Rig il vede ca Behringer; de asemenea se pare ca merg si driverele de pe siteul oficial Behringer. Cel mai probabil, fabrica din China care produce pentru Behringer, mai produce si "pe langa" si produsele astea se vad unbranded.
Deenman Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Asa si tu ai dat pe el cat? 12 dolari? asta vine 40 Ron? eu am dat pe el 70 ron SH din Cluj napoca testat inainte cu garantie.
Recommended Posts