Guest Jaymz Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 WTF ? Pe noi (romanii adica, muzicieni mai exact) de ce ne ataca din astia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HAZARD Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Same here ... am incercat akum 20 minute sa intru ... aceeasi pagina de rahat se deschide cu porcarii in araba Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Prima data de acnd umblu eu pe net cand vad o pagina "hacuita" .... weird . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Foarte trist si naspa. Uitandu-ma pe pagina aia deduc ca indivizii aia n-au stiut ce sparg. Cred ca au actionat ca berbecii. Sper ca Florin sa aiba un backup cu baza de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Mda, cu alte cuvinte terorismul de origine araba a intrat oficial si in Romania ! Daca cititi cu atentie veti observa ca se face referire la caricaturile cu Mahomed sau Mohamed (ma rog) publicate in revistele daneze, olandeze, occidentale in fine... De curand am inteles de la stiri ca si pe siteuri au inceput sa apara acele glume cu "bataie" religioasa... Asta este... Se razbuna si ei cum pot. Faza e alta... Pe Forumul Xbass... era inregistrat un anume user Lurch al carui ID de Yahoo Mesenger "arata" cam asa: Awad_radwan. Stiu asta pentru ca am avut niste discutii / negocieri... si din cate mai cunosc si eu, Radwan este toata ziua nume arab... O avea vreo legatura una cu alta ??? Hai sa luam in calcul si aceasta varianta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 PAI SI IN CE LIMBA VB CU EL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 In limba romana... Tipul a vrut sa-mi cumpere basul.. dar nu sunt sigur ca este vorba despre el... Am zisi si io asa... Poate o fi o coincidenta, poate tasta de la ID-ul altuia, poate, poate, poate... Deci nu acuz pe nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipjim Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu e nimic dubios. E doar un exploit care a facut prapad in forumurile phpBB. Daca dai un serach pe google dupa Yusuf KARA phpBB ai sa gasesti o multime de forumuri compromise. Am inteles ca cei de la phpBB au rezolvat problema...deci florin trebe sa isi faca un update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Dar vad ca tipul are o activitate foarte prolifica. E plin googleul de operele lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Dar vad ca tipul are o activitate foarte prolifica. E plin googleul de operele lui. asa i-a dictat alah Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Opa... nasol domne' ce sa zic... Cosu, ai grija ca poate trec astia si la Invision :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Bate in lemn ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 mda si eu acelasi mesaj primesc , pur si simplu idiotzi cu allahu lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 (edited) Eu nu cred ca e cineva cu Allah sau.. io cred ca ie americanii care este invidiosi pe petrolul arabesc si hacuieste si pune mesaje shmen sa te inrolezi tu in armata lor si sa lupti impotriva arabilor ca sa se umple americanii de petrolul lor.. scuze pt modul de redactare care este.. Edited March 22, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMG Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Pot fi bine-mersi unii care fac pe musulmanii ca sa creeze adversitate impotriva Islamului. Eu cred ca 80% din incidentele cu islamici sint de fapt provocate cu buna stiinta chiar de catre "lumea civilizata". De ce ar fi altcumva si pe net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 io zic sa-l sunam pe becalli sa vbeasca cu dumnezeu sa vedem ce se intampla. ca daca ii da un telefon(dumnezeu lu alah ), pe firu alb, ca intre omologi, si vb cu alah, poate ii zice sa nu le mai dea comenzi aiurea bietzilor arabetzi gen yusuf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Daaa.. sa te tii bine (de ce vrei tu) daca arabii isi fac rau cu mana lor ca sa para starniti de americani.. Na c-am pus-o de un nod gordian Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 we clean our ears 5 times in the day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 se pare ca si-a revenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 se pare ca si-a revenit Ok, pai atunci sa dau fuga sa bag anunt ca vand cubul si acolo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Din cate stiu eu, astia sunt un grup de hacker care ataca servere la intamplare. In special cele din Danemarca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts